fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
Cikkek
Cikkek : Esély(l)es

Esély(l)es

Heti kommentár

FOCIEXTRA

A második kör meccseire kerül sor péntektől a megyei labdarúgás első két vonalában, a harmadosztály A-jelű csoportjában pedig most kezdődik a szezon. Szokásunkhoz hűen, minden meccsről távirati tömörségbe foglalt kommentárral próbálunk útmutatást nyújtani olvasóinknak.

A Rákóczi játékosaira komolyabb meccs vár Kondoroson, mint a „prológ” során

Fotó: Melega Krisztián/oroscafe.hu


MEGYEI I. OSZTÁLY
Augusztus 16., péntek
17.30: Kondorosi TE–Rákóczi Vasas SE, vezeti: Mihálik Pál (Sárközi Lajos, Görgényi András)
A vendégek rajtja sikerült jobban, igaz a KOTE lényegesen komolyabb feladatot vett sikerrel, igazolva azon előzetes várakozásokat, hogy komolyan kell számolni vele a bajnoki címért folyó versenyben.
Augusztus 17., szombat
17.00: Mezőberényi FC–Füzesgyarmati SK, vezeti: Gera Ferenc (Borbás Bottyán Aurél, Kószó Csaba)
A Berény amolyan „szalon remivel” indított Komlóson, a Gyarmat viszont hozta a papírformát. A sárrétiekre most jóval komolyabb feladat vár, mert a vendéglátók masszív együttest alkotnak, éppen ezért nem lenne meglepő egy esetleges pontosztozkodás.
17.00: Gyomaendrődi FC–Szabadkígyósi SZSC, vezeti: Kocsondi Bálint (Nagy Gábor, Kalmár Máté)
A gyomaendrődiek rajtja „karcsúra” sikeredett, a masszív kígyósiakkal szemben is csak 90 percnyi koncentrált, fegyelmezett játékkal lehet sanszuk.
A 7 meccse
Szomszédvárak
17.00: Nagyszénás SE–Csabacsűd SE,
vezeti: Juhász Lajos (Krasznai Balázs, Kovács Krisztina)
A szénásiak helyzet nélküli meccsen szenvedtek peches vereséget Kígyóson, amit szeretnének korrigálni. A csűdiek gyengébbnek tűnő kerettel is nyíltsisakos küzdelemre késztették a megerősödő Kondorost, így most is ők tűnnek árnyalatnyival esélyesebbnek.
17.00: Szarvasi FC–Körösladány MSK, vezeti: Barta Tibor (Pécs Zoltán, Belicza Bence)
A tavalyi bronzérmes kis híján „elherdálta” háromgólos előnyét Mezőhegyesen, végül azonban begyűjtötte a pontokat, ami a megerősödő határvárosiak ellen mindenképpen figyelemreméltó. Az újonc is mínusz kettőről jött vissza a nyitányon, és akár nyerhetett is volna a végén. Az egy ponttal most bizonyára kiegyeznének, kérdés mit szólnak hozzá a papíron esélyesebb szarvasiak.
17.00: Szeghalmi FC–Jamina SE, vezeti: Szűcs Zsolt (Popucza Attila, Szelezsán György)
Nagy lehetőséget szalasztott el a nyitányon a sárréti együttes, amely a második félidei „lazaságának” köszönhetően két pontot hagyott Ladányban. Nyilván tanult a hibából a kék-fehér alakulat, és a csabaiak ellen nem követi el még egyszer ugyanazt. A Jamina sokat gyengült, bár a bajnok elleni döntetlen nem ezt látszik igazolni!
Augusztus 18., vasárnap
15.00: Békéscsabai MÁV SE–Mezőhegyesi SE, vezeti: Mihálik Pál (Kovács Antal, Fűri Imre)
A vasutasoknak sanszuk sem volt a Rákóczi ellen, most azonban igazolhatják, hogy van keresnivalójuk ebben az osztályban. A hegyesiek játékán időnként már látszottak a szemléletváltás jelei. Nagyot hajráztak a Szarvas ellen, de a túlzott elán végül megbosszulta magát, így most idegenben újra megpróbálkozhatnak a pontszerzéssel.
17.00: Méhkeréki SE–Tótkomlósi TC, vezeti: Sechna Gábor (Czirok Sándor, László István)
A bajnok „beragadt” a Bessenyei utcai rajt során, a Komlós pedig nagyot küzdött odahaza a döntetlen érdekében. A kerékiek számára most csak a győzelem lehet elfogadható, minden más eredmény a „totógyilkos” kategóriához tartozna.

 

MEGYEI II. OSZTÁLY
Augusztus 17., szombat
17.00: Gádoros SE–Békési FC, vezeti: Fehér József (Zelman Pál, Halma Sándor)
A gádorosiak pontot mentettek a nyitányon az előző év bronzérmesével szemben, és most sem szeretnének hopon maradni. Az újonc beszállója nem sikerült rosszul, a tavaly még két osztállyal feljebb szereplő Sarkad ellen, de lehetett volna még jobb is, ha négy-egyes előnynél nem húzza magára ellenfelét.
17.00: Dévaványai SE–Sarkadi KLE, vezeti: Kundla Attila (Gebei Viktor, Petrovszki Péter)
A pályaválasztói csere végett a megyei i. osztálytól búcsúzó két gárda Ványán csap össze. A hazaiak múlt szombaton kötelező jellegű győzelmet arattak, a sarkadiak viszont Békésen szereztek bravúros pontot. Tartásukat jelzi, hogy kétszer is háromgólos hátrányt tudtak ledolgozni.
17.00: Csanádapácai EFC–Csorvás SK, vezeti: Sándor Imre (Boda László, Krajcsovicz Zsolt)
Mindkét fél gyengén startolt, így hát joggal bízhat az eredményesebb folytatásban. Az apácaiak szereztek komolyabb „sebeket” Battonyán, kérdés, hogy egy hét elég lesz-e számukra a rehabilitációra?
A 7 meccse
17.00: Vésztői SE–Elek LE, vezeti: Benyovszki Zoltán (Sándor Gergő, Petrovszki György)
A hazai együttes a dobogós helyekre hajt, az újonc elekiek pedig a középmezőny elejét próbálják célba venni. A vésztőiek gólzáporos meccsel indítottak, vendégeik pedig egy balul sikerült kupameccsel, ami után abban bíznak, hogy a bajnokság egy másfajta „kávéház” lesz…
17.00: Mezőkovácsházi TE–Újkígyós FC, vezeti: Kovács Antal (László János, Szántai Zsolt)
Kupakötelezettségük végett most kezdik az évet a kovácsháziak, amelytől igen sokat remélnek, s a keretük alapján nem is alaptalanul. A kígyósiak pontosan rajtoltak, ami az elmaradó alapozást figyelembe véve, nem tekinthető rossz eredménynek.
17.00: Kétegyháza SE–Dobozi SE, vezeti: Telek András (Korbely Péter, Szebegyinszki Róbert)
Nem kétséges, hogy a házigazdák várják jobb passzban az erőpróbát, hiszen a doboziak számára kedvezőtlenül indult a bajnokság.
Augusztus 18., vasárnap
17.00: Bucsa SE–Battonyai TK, vezeti: Bálint Attila (Kovács Csaba, Zahorecz Roland)
Észak, dél ellen. Ellentétesen kezdődött az évad a két csapat számára, mindez a vendégeket teszi esélyessé. A hazaiaknak támadóbb szellemű játékra lesz szükségük a pontszerzés érdekében, hiszen a határvárosiak az offenzív stílus képviselői.
17.00: Lőkösháza KSK–Békésszentandrási HMSE, vezeti: Gyuga Zsolt (Elek István, Zacsok Imre)
A lőkösiek hazai pályán mindenkire veszélyesek voltak az előző évben, és azt szeretnék elérni, hogy ez idén se változzon. A szentandrásiak vendégjátéka értékadó lehet mindkét fél számára…

 

MEGYEI III. OSZTÁLY „A”
A-csoport
Augusztus 17., szombat

17.00: Duna Aszfalt-Gerlai SE–Dombegyház NSE, vezeti: Ottlakán Mihály (Kozma Dávid, Kékesi Mátyás)
Tavaly hasonló erőt képviselt a két gárda. A nyáron Gerlán alig volt változás a keretben, a dombegyiek viszont jelentősen megerősítették csapatukat, így most őket nyomja inkább az esélyesség terhe.
A 7 meccse
17.00: Kaszaper FC–Köröstarcsa KSK, vezeti: Görgényi András (Zsiga Zoltán, Ancsin Zoltán)
A majdnem feljutó kaszaperiek csatája érdekesnek ígérkezik a majdnem bennmaradó tarcsaiak ellen. Így első blikkre nehéz megjósolni, melyik csapatot viselte meg jobban a tervek borulása.
17.00: Medgyesbodzás-Gábortelep SE–Sarkadkeresztúri SE, vezeti: Nagy Zoltán (Gebei József, Provosinszki Szabolcs)
A bodzásiaknak nem jött jól a medgyesi csapat újjászervezése, hiszen emiatt meghatározó embereket vesztettek. A tavalyihoz hasonló eredményeket így is elérhetnek, bár kötve hisszük, hogy megelégednének annyival. A változások korát élő keresztúriak elleni derbi ízelítőt adhat abból, hol is tartanak.
Augusztus 18., vasárnap
17.00: Kunágota TE–Nagybánhegyesi RSE, vezeti: Pécs Zoltán (Burkus György, Zlovszki Zsanett)
Kunágotán most jó labdarúgónak lenni, hiszen hozzáértő szakvezetés irányítja az egyesületet és a csapatot. Évről-évre erősebb gárdát építenek, ezzel együtt nem tesznek mázsás terhet a fiúk vállára. Természetesen az átalakult bánhegyesiek ellen győzelemmel szeretnének kezdeni, bár ehhez nyilván lesz szavuk a vendégeknek is, akik jól igazoltak a holtidőben.
17.00: Békéssámsoni SK–Medgyesegyháza SE, vezeti: Farkas Csaba (Tóth Ádám, Malya Zoltán)
Pillanatnyilag nem sejthető, hogy az újjászervezett medgyesi alakulat milyen erőt képvisel majd. Ez a találkozó mindenesetre erre is megadhatja a választ.
17.00: Atletico Békéscsaba–Mezőmegyer SE, vezeti: Pataki András (Kékesi Tamás, Szénási György)
Az újonnan alakult Atletico ezen a szinten bombaerős kerettel rendelkezik, amit számos nyári edzőmeccsen igazolt. A megyeriek célja alighanem a tisztes helytállás lehet majd.
17.00: Magyarbánhegyesi FC–Okány KSK, vezeti: Krisán János (Tóth Imre, Néma Péter)
Nagy kérdés, hogy a két esztendő alatt két osztályt visszaeső bánhegyesiek miként tudják rendezni soraikat? Az okányiak nem titkoltan feljutási reményekkel várják a bajnokságot, ahhoz viszont túl sokat nem lehet botladozni idény közben.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!