fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
I. osztályú csapatok 12/13

A megyei csapatok tárháza

 

MEGYE I. OSZTÁLY


BÉKÉSCSABAI MÁV SE

Alapítás éve: 1922. Színe: piros-fekete. Elnök: Takács Imre. Elnökségi tagok: Bozó Tibor, Braun Ádám, Kotroczó Károly, Pluhár Mihály. Vezetőedző: Braun Attila. U19-es edző: Hrabovszki Ákos.

Keret. Kapusok: Sztankó Ákos (1989), Lovas László (1990). Védők: Mochnács Tamás (1982), Ondrejcsik Tibor (1982), Hrabovszki Gábor (1982), Dohányos Zoltán (1991), Viczián Dániel (1990), Zsibrita Tamás (1991), Magyari Norbert (1994), Gyuris Zoltán (1982). Középpályások: Bíró János (1984), Hrabovszki Ákos (1989), Pataj Zoltán dr. (1982), Potocska Tamás (1985), Potocska Péter (1991), Braun Ádám (1994), Walfisch József (1982), Mazán Zsombor (1990), Nagy Zoltán (1991), Kiszel Sándor (1992). Támadók: Takács Kálmán (1987), Tóth Márió (1982), Galovicz Márk Zoltán (1991).


CSABACSŰD SE

Alapítás éve: 1935. Színe: zöld-fehér. Elnök: Szilágyi Mihály. Elnökhelyettes: Simon György. Elnökségi tagok: András Attila, Czesznak János. Játékos-edző: Brlázs István Gábor. U19-es edző: Kondacs János.

Keret. Kapusok: Kovács Attila (1978), Adamik Vilmos Mihály (1976). Védők: Petykó Adrián (1987), Brlázs István Gábor (1975), Gombár Attila (1978), Sovány Pál (1991), Viszkok Csaba (1987), András Attila Xavér (1993), Jantyik Péter (1980), Gulyás Ádám (1996). Középpályások: Sonkoly Lajos (1986), Kis Mátyás (1983), Szilágyi Balázs (1988), Szilágyi Dániel (1990), Borgulya Tamás (1990), Bakró Géza Attila (1980), Sajben Gábor (1983), Kasnyik Dávid (1996). Támadók: Bertók Gergő (1994), Cseke Tamás (1982), Virág Imre (1986), Gazsó Péter (1987).


DÉVAVÁNYA SE

Alapítás éve: 1947. Színe: zöld-fehér. Elnök: Váradi Károly. Ügyvezető elnök: Polyák Mihály. Elnökségi tagok: Balogh Zsigmond, Bodnár Tímea, Fekete Albert, Kovács Attila, Tóth István, Varga Csilla, Molnár Tamás. Vezetőedző: Molnár Tamás. U19-es edző: Molnár Tamás.

Keret. Kapusok: Darvasi Zsolt (1978), Hajdú Gergő (1993), Szujó Imre (1985), Sille Dániel (1991), Elek Balázs (1993, k). Védők: Bereczki Árpád (1978), Pálfi János (1979), Tamási István (1988), Bakó Balázs József (1991), Furka Zsolt (1988), Csordás Ferenc (1974), Vaszkó Imre (1984), Tagai Attila (1978), Boda Ákos (1991), Bogya Bence (1992). Középpályások: Adamecz István (1983), Bányai Richárd (1992), Séllei Lajos (1978), Pocsai Zoltán (1988), Ungi András (1992), Czakó István (1982), Nyiri János (1990), Somogyi Tamás (1993). Támadók: Ilyés Imre (1970), Ernyes Róbert (1990), Hőgye Zsigmond (1991), Szalai Balázs (1989), Czakó László (1979), Baji Károly (1976).


FRÜHWALD-JAMINA SE

Alapítás éve: 1945. Színe: kék-fehér.  Elnök: Szabó Zoltán. Elnökhelyettes: Fülöp Csaba. Elnökségi tagok: dr. Borka Sándor, Szabó Tamás, Felegyi Mihály, Malatyinszki Tamás. Vezetőedző: Kiss János. U19-es edző: Kovács Zoltán, Nyúl Gábor.

Keret. Kapusok: Vári Attila Miksa (1985), Sinkovicz Attila (1992), Pribelszki Péter (1994). Védők: Szenti Zoltán (1985), Tóth Kovács Tamás (1976), Ulrich Norbert (1985), Sipka Barnabás (1986), Vantara Zoltán (1976), Kocziha Balázs (1992), Hankó György (1992), Tóth Tamás (1990), Kazár Máté (1995), Szabó Tamás (1984), Sipos Krisztián (1993). Középpályások: Fettik Norbert (1993), Kovács Péter (1988), Hidvégi Imre (1978), Dowidat Henrik (1992), Balogh János (1975), Laczó Szabolcs (1989), Fabulya György (1987), Orosz Richárd (1989). Támadók: Sztrunga Zsolt (1992), Petri Csaba (1992), Göblyös Sándor (1979), Nyúl Gábor (1984), Polczer Norbert (1986), Orosz Krisztián (1989).


FÜZESGYARMATI SK

Alapítás éve: 1950. Színe: piros-fehér. Elnök: Szekeres Sándor. Elnökhelyettes: Boros Tibor. Elnökségi tagok: Márta Imre, Fábián Mihály, Korsós Alexandruné, Boros Tibor. Játékos-edző: Boros Tibor. U19-es edző: Hajdú Csaba.

Keret. Kapusok: Földesi Ambrus (1974), Báthori Zoltán (1987). Védők: Mészáros Csaba (1983), Elek Sándor (1983), Farkas Zsolt (1990), Fábián Ottó Olivér (1992), Bakk Ádám (1992), Novák Lajos Roland (1979), Szécsi Elemér Θ (1990). Középpályások: Tóth Norbert (1992), Urbán Sándor (1989), Boros Tibor (1975), Vámos László Károly (1979), Pálinkás Roland (1985), Tóth Lajos András (1987), ifj. Vámos Attila (1993), Takács Gábor Θ (1990). Támadók: Gyáni Roland (1986), Barta Bence (1992), Elek Tamás (1982), Komróczki Szabolcs József (1984), Bajnók Imre (1993).


GYOMAENDRŐDI FC

Alapítás éve: 1933. Színe: zöld-fehér. Elnök: Vass Ignác. Elnökségi tagok: Fülöp Zoltán, Béres János, Katona Vince, Tanács Zoltán. Vezetőedző: Zsiros György. U19-es edző: Tímár Richárd.

Keret. Kapusok: Kádas Gábor (1991), Kurilla Viktor (1995). Védők: Pántya Sándor (1982), Ollé Péter (1992), Rácz Gergő (1991), Tanács Zoltán (1976), Mracskó Dávid (1989), Kovács Gyula (1977), Mester Levente Θ (1975). Középpályások: Kéri Roland (1982), Toldi Balázs (1981), Karászi László (1973), Farkas Attila (1976), Tímár Attila (1986), Dávid Imre (1993), Kovács Norbert (1992). Támadók: Werle Tibor (1975), Molnár Tibor (1990), Csapó Zsolt (1992).


KONDOROSI TE

Alapítás éve: 1921. Színe: zöld-fehér. Elnök: Tímár Zoltán. Elnökségi tagok: Bucsi Tamás, Kunstár János, Kurucz Gyula, Szabó Lajos. Vezetőedző: Somogyi János. U19-es edző: Ancsin György.

Keret. Kapusok: Szabó Péter János (1980), Vastagh Zsolt Csaba (1989). Védők: Ferenczi Attila (1989), Süli András (1987), Pusztai Zsolt (1975), Ancsin Péter (1978), Vajgely György (1987),  Kasik Pál (19 85), Mitykó Árpád Θ (1987), Kerekes Attila (1983). Középpályások: Kajtár István (1985), Laczó Szabolcs (1986), Szűcs Zoltán (1979), Filyó Péter (1990), Sárkány Norbert (1991), Ursz József (1982), Nyéki Boldizsár (1992), Kovács Sándor (1993), Lukoviczki János (1991). Támadók: Miklya Miklós Mihály (1987), ifj. Somogyi János Péter (1983), Lovas Attila (1978), Rafaj Roland (1993).


MÉHKERÉKI SE

Alapítás éve: 1986. Színe: kék-fehér. Elnök: Árgyelán Mihály. Elnökhelyettes: Boka Demeter. Elnökségi tagok: Bondár Attila, Márk László, Bordás Tivadar, Vígh Tibor, Czirle Pál. Technikai vezető: Boka János. Vezetőedző: Turcsek Zoltán. U19-es edző: Ruzsa Mihály.

Keret. Kapusok: Patka György (1981), Bócsik Gergő (1990). Védők: Balog Zsolt (1978), Berényi Tibor (1981), Lukucz István (1978), Bányai Péter (1982), Balogh Árpád (1989), Komlósi Miklós (1992), Takács László (1989). Középpályások: Bagi Balázs (1991), Knyihár Dániel (1990), Pojendán Csaba (1987), Lukucz Mihály (1989), Ruzsa László (1990), Gajdács Gábor (1975), Szarka Zoltán (1983), Sztojka Ádám (1986), Bondár Martin (1994). Támadók: Bondár Attila (1988), Bányai Tibor dr. (1980), Ruzsa Dávid (1992).


MEZŐBERÉNYI FC

Alapítás éve: 1912. Színe: piros-fehér. Elnök: Babinszki Szilárd. Elnökhelyettes: Ilyés László. Szakmai igazgató: Ilyés László. Technikai vezető: Pántya Sándor. Elnökségi tagok: Balogh Dániel, Budai István, Harmati László, Pántya Sándor, Zolnai György. Játékos-edző: Barabás István. U19-es edző: Gál András.

Keret. Kapusok: Barabás István (1977), Kanó Balázs (1988), Kanó Bence (1993). Védők: Bereczki László (1981), Benyovszki János (1982), Ramos Miron (1990), Somvári Zoltán (1976), Tóth János (1989), Nagy Zoltán (1976), Balogh Gergő (1994), Csipke Martin (1994). Középpályások: Burai Károly (1977), Molnár Dániel (1989), Stibán Richárd (1992), Lakatos László (1985), Szűcs Gábor (1991), Bereczki Gábor (1985), Zsíros Péter (1990), Burai László Márk (1994). Támadók: Csipke Adrián (1993), Buczkó Balázs (1988), Wagner József (1983).


MEZŐHEGYESI SE

Alapítás éve: 1910. Színe: zöld-fehér. Elnök: Új Zoltán. Szakosztályvezető: Szántó János. Elnökségi tagok: Szűcs Sándor, Pósa István, Perlaki János, Magyar Tibor. Vezetőedző: Szatmári László. Játékos-edző: Varga Péter. U19-es edző: Nemczov Róbert.

Keret. Kapusok: Vígh Tamás (1983), Ipacs Károly (1993), Kovács Dániel (1995). Védők: Pataki Viktor (1980), Karancsi Gábor (1990), Kovács Róbert (1981), Szlovák Norbert (1992), Fekete Zoltán (1981), Mátó Attila (1991), Pilán Richárd (1993), Gál Krisztián (1993). Középpályások: Varga Péter (1974), Horváth Máté (1992), Szabó Árpád (1986), Hajdú Norbert (1989), Karancsi Norbert (1988), Lipták Máté (1991), Zsurzs Péter (1991), Adler Ákos (1991), Kis Norbert (1985). Támadók: Horváth Péter (1970), Mazán Attila (1989), Nagy Szabolcs (1979), Mittnacht Tibor (1988), Posztós Ádám (1992).


NAGYSZÉNÁS SE

Alapítás éve: 1925. Színe: kék-fehér. Elnök: Takács Nándor. Szakosztályvezető: Godár Tibor. Elnökségi tag: Polyák Pál. Vezetőedző: Boér Ernő. U19-es edző: Godár Tibor. 

Keret. Kapusok: Pajkó Péter (1989), Németh Dániel (1989), Polyák Pál (1972). Védők: Asztalos Gábor (1986), Kiss Zoltán Mihály (1986), Őze Tibor Mátyás (1991), Moszheim János (1982), Simon László (1987), Godár György (1990), Tüskés István (1990), Krivik Gergely (1988), Kozma Gábor (1987). Középpályások: Szilágyi Henrik (1985), Pekár Pál Ferenc (1990), Boér Zsolt (1979), Boér Gábor (1982), Maglóczki Pál János (1984), Vili Máté (1988), Szabó Tamás (1988), Kukovecz Dániel (1997). Támadók: Kókai Kálmán (1987), Tasi Róbert (1983), Adamik Zoltán (1991), Balogh Gyula (1988), Kárai Roland István (1988), Kulcsár Miklós (1992).


RÁKÓCZI VASAS SE

Alapítás éve: 1982. Színe: piros-kék. Elnök: Csizmadia Imre. Elnökségi tagok: Bot Ferenc, Zahorecz János. Technikai vezető: Bot Ferenc. Vezetőedző: Polyák László. U19-es edző: Füredi János.

Keret. Kapusok: Lévai Balázs (1991), Tóth Krisztián (1991), Sütő Attila (1993). Védők: Debreceni Péter (1983), Dávid Sándor Zsolt (1979), Vági Zoltán (1989), Boros Bálint László (1982), Németh Gábor (1988), Ludányi Péter (1992), Fehér László (1991), Mátyus Roland Θ (1984), Anda Ádám Θ (1990), Pásztor László (1974). Középpályások: Gerda Viktor (1993), Pardi László (1978), Elekes Károly (1979), Gulyás Richárd (1991), Szabó Ákos (1993), Kánya Péter (1977), Berta József Endre Θ (1993). Támadók: Buza Barnabás (1985), Lövei Roland (1981), Baranyai Béla (1981), Mazán Norbert János (1992), Vidákovics Máté (1992).


SARKADI KLE

Alapítás éve: 1946. Színe: zöld-fehér. Elnök: Germán József. Elnökhelyettes: Diószegi Imre. Elnökségi tag: Juhász Imre. Technikai vezető: Bende Lajos. Játékos-edző: Bali István. U19-es edző: Balogh Csaba.

Keret. Kapusok: Bordás Zoltán (1978), Békési Tibor (1965), Sándor Csaba (1981), Rajki-Tóth Milán (1993). Védők: Laborczy Balázs (1992), Ilyés Sándor (1992), Kovács Tamás (1987), Bende Balázs (1983), Bali István (1982), Kádár László (1987), Kiss Balázs (1994), Vásári Zoltán (1994), Sárközi Csaba (1992), Balla Tibor (1992). Középpályások: Sproch Tamás (1992), Erdei István (1981), Bagi Krisztián (1985), Germán József (1985), Bereczki Zsolt (1992), Budás Gergő (1992), Erdei Attila (1991). Támadók: Kiss Róbert Richárd (1993), Putnoki Tamás (1990), Ungor Béla (1978), Sujtó Dávid (1993).


SZARVASI FC

Alapítás éve: 1905. Színe: kék-fehér. Elnök: ifj. Bencze Sándor. Ügyvezető: Bogdán Péter. Technikai vezető: Rohony Gábor. Elnökségi tagok: Klimaj Zoltán, Rozsán Csongor. Vezetőedző: Rétes Pál. U19-es edző: Závoda Gábor.

Keret. Kapusok: Kiri Mihály (1975), Valastyán Dániel (1991). Védők: Pákozdi Ferenc (1984), Benczúr Norbert (1984), Csellár Sándor (1988), Murvai Dávid (1989), Kristóf Gergő (1991), Filyó Tamás (1990), László Viktor (1992), Herkó Ákos (1991), Darida Norbert (1984). Középpályások: Demcsák Dániel Θ (1991), Kiszel Zoltán (1985), Závoda Gábor (1973), Styecz Milán (1993), Lós István (1993), Bogdán Péter (1984), Medvegy György (1983), Furár Róbert Tibor (1993), Diós Kristóf (1994). Támadók: Klimaj Zoltán (1976), Nagy Roland Márió (1987), Bouhaik Boualem (1990).


SZEGHALMI FC

Alapítás éve: 1926. Színe: kék-fehér. Elnök: Hegyesi László. Elnökségi tagok: Kincses Sándor, Lakatos Sándor, Marhás József, Varga Péter. Szakmai vezető: Buza Barna. Technikai vezető: Szigeti Imre. Játékos-edző: Boruzs Péter. U19-es edző: Zsombok János.

Keret. Kapusok: Csermák Tamás (1991), Kardos Ferenc Gergő (1988), Pozsgai Gergő (1990). Védők: Cserna Dániel (1990), Bihari László István (1973), Varga Péter (1986), Boruzs Péter (1974), Tatár Sándor (1989), Rigó Norbert Θ (1992), Boruzs Péter (1974), Hajdu Bálint (1991), Gál László Θ (1988), Simon Imre Θ (1978). Középpályások: Mező Sándor (1992), Veres Zsolt (1988), Vincze Zoltán (1991), Farkas Zoltán (1988), Bagdi Csaba Krisztián (1991), Zsombok Krisztián (1983), Erdős Ádám (1989), Prokics István (1983), Molnár Gergő (1992). Támadók: Boruzs József (1989), Cserna Richárd (1988), Kovács Gyula (1981), Kovács Tibor (1988), Mészáros Máté (1995), Hrabovszki Zoltán (1992).


TÓTKOMLÓSI TC

Alapítás éve: 1926. Színe: piros-kék. Elnök: Mitnyan János. Szakosztályvezető: Acsai István. Elnökségi tagok: Acsai István, Serfőző Jenő, id. Karasz Márton, Ibrányi Lajos, Szabó János. Vezetőedző: Kvasznovszky József. U19-es edző: Czollner Gábor.

Keret. Kapusok: Bordás Sándor Rafael (1979), Braun Barnabás (1994), Fejes Gábor (1993). Védők: Hatfaludy László Zsolt (1982), Balogh Tibor (1994), Horváth Henrik (1977), Jámbor József (1985), Füredi Viktor (1988), Molnár András Attila (1991). Középpályások: Jámbor Gábor (1987), Fazekas János (1980), Ibrányi Lajos (1991), Mészáros Tibor (1988), Krátky Viktor (1990), Vincze Alex (1990), Marton Lajos (1990), Nagy Gábor (1987), Horváth János (1993), Krátky Tamás János (1985), Karasz Martin (1990). Támadók: Kiss Balázs Norbert (1989), Nagy Dávid (1986), Benyó Péter (1993), László Dávid (1991).

Jelmagyarázat: A dőlt betűvel szedett játékosok új igazolások. Θ = tartósan sérült.

 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!