fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
II. osztályú csapatok 12/13

A megyei csapatok tárháza

 

MEGYE II. OSZTÁLY

BATTONYAI TK

Alapítás éve: 1908. Színe: piros-fekete. Elnök: Nagy Csaba. Titkár: Nadicsán Zoltán. Szakosztályvezető: Sztanojev Iván. Technikai vezető: Roczkó Attila. Elnökségi tagok: ifj. Putnoki László, István András, Zsóri Zoltán, dr. Karsai József, Kreszta Tarján. Vezetőedző: István András. U19-es edző: Zsóri Zoltán.

Keret. Kapus: Joarza, Adrian-Marius (1985). Védők: Zsóri Zoltán (1977), Czakó István (1983), Roczkó Attila (1979), Dajcs György (1989), Sirkó János (1989), Kukula László (1993), Molnár Richárd (1989), Varga Péter (1994). Középpályások: Kőházi Péter (1992), Zsurzs Péter (1991), Szilcz Viktor (1989), Erdélyi Ferenc (1995), Kovács Zoltán (1985), Ferencz Szilveszter (199 – ROM-HUN), Balog Adolf (1996), Venczel József (1988). Támadók: Liszkai László, (1996), Putnoki Attila (1977), Szabó Zsolt (1995), Hrabovszki Pál Krisztián (1986), Podina László Θ (1984).

BÉKÉSSZENTANDRÁSI HMSE

Alapítás éve: 1933. Színe: kék-fehér. Elnök: Hévizi Róbert. Tiszteletbeli elnök: Sinka Imre. Technikai vezető: Pisont András. Elnökségi tagok: Bobvos János, Tóth Zoltán, Varga László, Gazsó János. Vezetőedző: Pisont András. U19-es edző: Varga László.

Keret. Kapusok: Petrás Bence (1991), Wéber Csaba (1979). Védők: Bobvos Ferenc (1983), Melián Csaba (1982), Borgulya János (1988), Rusz Zoltán (1989), Mochnács Tamás (1984), Szabó Ferenc (1995), Szabó Máté (1993), Csatai Dávid (1990). Középpályások: Rácz Rajmund (1991), Csipai Csaba (1983), Kovács Norbert (1982), Rácz Attila (1989), Kiss László (1989), Bódi László (1992), Fabó Norbert (1988), Bagi László (1981). Támadók: Tóth Attila János (1989), Ugrai Sándor (1983), Kiss Tibor (1983).

BUCSA SE

Alapítás éve: 2010. Színe: piros-fehér. Elnök: Kláricz János. Elnökségi tagok: Harmati Gyula, B. Nagy Lajos, Faluházi Sándor, Bányai István, Bujdosó Attila. Technikai vezető: Bányai István. Játékos-edző: Bujdosó Attila. U19-es edző: Bujdosó Attila.

Keret. Kapusok: Tarjányi  László (1981), Pekár Csaba Θ (1991), Lép Attila (1990). Védők: Kiss Zoltán (1978), Tóth Kálmán (1991), Kovács Zsolt (1990), Csurka Zsolt (1984), Pádár Attila (1991), Bányai István (1968), Nagy Gergő (1992), Tóth László (1989). Középpályások: Nagy János (1991), Lázók Sándor (1995), Kulik Csaba (1989), Ali Tamás (1988), Szabó Dezső (1987), Bujdosó Attila (1977), Koch Csaba (1990), Gyarmati Gábor (1989), Dániel János (1989). Támadók: Tokai Krisztián (1992), Berényi Zoltán (1990), Bányai Jenő (1984).

Csanádapácai EFC

Alapítás éve: 1989. Színe: sárga-fekete. Elnök: Csikós Gábor. Elnökhelyettes: Göcző Csaba. Elnökségi tagok: Nagy Mihály, Náfrádi Lászlóné, Hrobár László, Bozsó György, Gulyás István. Vezetőedző: Szikora Pál. U19-es edző: Szikora Pál.

Keret. Kapusok: Demkó Mihály (1980), Silló Norbert (1991). Védők: Ilyés János (1979), Mag János (1990), Hrobár Róbert (1990), Göcző Csaba (1983), Takács László (1987), Boris István (1991), Deák Péter (1980), Kovács Krisztián (1993), Oláh Ádám János (1992). Középpályások: Mátó István (1988), Matyelka Tibor (1987), Zsadány Sándor (1986), Csákvári Zoltán (1984), Kovács Ákos (1984), Antal István Roland (1982), Óvári Arnold (1979), Csende Krisztián (1987), Kovács Krisztián (1993), Oláh Ádám János (1992). Támadók: Varga Gábor (1992), Horbár László (1987), Németh Attila (1987), Baukó Richárd (1991), Zsuzsa László (1995).

 

CSORVÁS SK

Alapítás éve: 1921. Színe: sárga-fekete. Elnök: Szívós János. Szakosztályvezető: Evanics István. Technikai vezető: Tárnyik Tibor. Elnökségi tagok: Szilágyi Menyhért, Bencsik János, Kaszai Károly. Pályázati koordinátor: Krámli Tamás. Utánpótlás-szakágvezető: Szarvas András. Vezetőedző: Gyimesi András. U19-es edző: Kiss Zoltán.

Keret. Kapusok: Maczák Máté (1989), Roszik Zoltán (1990). Védők: Varga Alex (1993), Benyovszki Róbert (1980), Benyovszki János István (1974), Hegedűs Zoltán (1989), Sütő Zsolt Attila (1978), Babinyecz Viktor (1984), Zsibrita János (1985), Zsótér Balázs (1993), Koszna Bence (1995). Középpályások: Zsiga Norbert (1986), Szatmári Balázs (1991), Kaszai Gyula Márk (1991), Samu Péter (1991), Szatmári István (1988), Kaszai Norbert (1984). Támadók: Kecskeméti Sándor (1992), Simon Nándor (1988), Nagy Róbert (1991), Kómár Krisztián (1979).

DOBOZI SE

Alapítás éve: 2002. Színe: kék-fehér. Elnök: Zsigmond Károly. Elnökségi tagok: Kádár Ádám, Miklián Mihály, Dézsi Lászlóné, Szabó László. Játékos-edző: Barcsay Attila András. U19-es edző: Szabó II. László.

Keret. Kapusok: Szabó Sándor (1969), Szabó II. Zoltán (1979). Védők: Tóth Sándor (1971), Szabó II. László (1990), Bordács Bence (1992), Krnács János (1991), Szabó I. Zoltán (1970), Szatmári Zsolt (1988). Középpályások: Komlósi János (1991), Szabó I. László (1984), Kovalovszki Lajos (1985), Huszár Attila (1988), Váczi János (1988), Sztojka Tibor (1984), Mészáros Zoltán (1992), Komlósi Sándor (1984), Szabó Tamás (1989), Szilágyi Lajos (1991). Támadók: Barcsay Attila András (1971), Váczi Sándor (1986), Németh Attila (1987), Varga Ferenc (1990), Sztojka Zsolt (1993), Reményi Roland (1988).

GÁDOROS SE

Alapítás éve: 1992. Színe: kék-fehér. Elnök: Hriagyel András. Alelnök: Héjjas József. Elnökségi tagok: Czibulya Pál, Szkalonai Zsolt, Pisont Richárd. Vezetőedző: Hriagyel András. Edző: Héjjas Tibor. U19-es edző: Héjjas Tibor.

Keret. Kapusok: Plesovszki Pál (1981), Gömöri Zoltán (1989). Védők: Mórocz Milán (1990), Szkalonai Zsolt (1975), Medvegy Sándor György (1965), Gyenge Antal (1983), Pisont János (1984), Burján Ferenc (1983), Bedő László (1982), Huszár Szabolcs (1991), Horváth Ádám (1993). Középpályások: Mészáros Pál (1989), Benedek Mihály (1994), Blaskó Tibor Zsolt (1983), Szilágyi Viktor (1992), Magyar Róbert (1980), Liszkai Tamás (1984), Szilágyi Norbert (1991, kp), Koczka György (1992, kp). Támadók: Polyák Attila (1990), Mohácsi Rudolf (1992), Mucsi Dániel (1994), Rácz Norbert (1992).

KÉTEGYHÁZA SE

Alapítás éve: 1912. Színe: sárga-zöld. Szakosztályelnök: Papp Andrea. Alelnök: Krisán György. Elnökségi tagok: Negye Zoltán, Krisán György, Ottlakán Zsolt, Papp József. Vezetőedző: Csepregi György. U19-es edző: Bélteki János.

Keret. Kapusok: Kurta Lajos (1990), Teresán Ákos (1991), Számel Pál (1992). Védők: Kurta László (1983), Grósz György (1987), Kerekes Róbert (1982), Hanyecz Attila (1990), Földes Lóránt (1993). Középpályások: Hetényi Csaba (1989), Vass Lóránt (1987), Medve István (1984), Kajári László (1993), Zamencsik József (1992), Tokaji Zoltán (1991), Kopács Zsolt (1990), Kolimár Dávid (1993), Csató László (1989). Támadók: Gurbai Sándor (1991), Grósz Attila (1978), Papp József (1987), Molnár Zoltán (1991).

KÖRÖSLADÁNY MSK

Alapítás éve: 1920. Színe: kék-fehér. Elnök: Antal János. Szakosztályvezető: Baranya Róbert. Elnökségi tagok: Kecskeméti Ferenc, ifj. Tóth Sándor, Bakos József, Keresztesi János, Ilyés Lajos, Baranya Róbert. Technikai vezető: Antal János. Játékos-edző: Ladányi Róbert. Edző: Pardi Gábor. U19-es edző: Keresztesi János.

Keret. Kapusok: Kiu Tamás (1987), Ivanek Tibor (1994), Kardos Richárd (1996). Védők: Holóka Árpád (1991), Kovács Dániel Dezső (1991), Hornok László (1987), Madarász Miklós (1991), Rábai Mihály (1973), Andrejsi Mihály (1985), Kis János (1987). Középpályások: Kordó Csaba (1991), Ladányi Róbert (1988), Szántó László (1975), Sáfár Benjamin (1992), Keresztesi Krisztián (1986), Papp I. Mihály (1991), Gilik Attila (1981), Nagy Mihály (1985). Támadók: Bakos József (1978), Fekete Balázs (1987), Laksteter Jován (1988), Futaki Csaba (1986), Kondoros Tamás János (1988t), Papp Zsolt (1994).

KÖRÖSTARCSA KSK

Alapítás éve: 1947. Színe: piros-fehér. Elnök: Molnár Sándor. Szakosztályvezető: Tóth István. Technikai vezető: Gulyás István. Elnökségi tagok: Puskás László, Bokorné Kerekes Zsuzsanna, Bak János, Fehér Antal, Tóth Sándor. Vezetőedző: Borgula János. U19-es edző: Varga Lajos, Bokor Mihály.

Keret. Kapusok: Gál Péter (1982), Toldi Ákos (1991), Bak János (1968). Védők: Szabó János (1979), Tusjak Csaba (1986), Vámos Gábor (1981), Varga István (1976), Mészáros Sándor (1991), Bartyik József (1980), Fülöp János (1989). Középpályások: Tímár Dávid (1988), Farkas Gyula (1978), Varga Lajos (1990), Keresztesi József (1993), Bögre Tamás (1992), Petneházi Sándor (1988), Tóth Norbert (1992), Petrovszki János (1986). Támadók: Lánczi Sándor (1990), Zsiga Norbert (1993), Bartó Róbert Roland (1987), Tóth István (1972).

LŐKÖSHÁZA KSK

Alapítás éve: 1989. Színe: piros-fekete. Elnök: Szűcs Sándor. Elnökségi tagok: Pál Jenő, Frank Gábor, Baráth Imre, Szincsák Demeter, illetve a mindenkori csapatkapitány. Vezetőedző: Szincsák Demeter. U19-es edző: Borsi Imre.

Keret. Kapusok: Fodor Attila (1990), Lantos Máté Zoltán (1991). Védők: Horváth Norbert (1988), Tapasztó Robert-Alexandru (1985), Miklós Tiberiu (1975), Povázsai Zsolt (1974), Kotroczó István (1990), Tomonicska Zoltán (1990), Mag Máté (1995), Borsi Attila (1977). Középpályások: Varga Tibor (1984), Domsik Tibor (1972), Murvai András (1973), Balázs György László (1989), László László (1993), Németh Attila-Rudolf (1989), Szűcs Sándor (1993). Támadók: László Norbert-Márton (1986), Kiss Tibor (1990), Rung Norbert (1987), Rotár Péter (1994).

MAGYARBÁNHEGYESI FC

Alapítás éve: 1923. Színe: piros-fehér. Elnök: Fülöpné Pusztai Valéria. Szakosztályvezető: Fejes Mihály. Technikai vezető: id. Málik István. Elnökségi tagok: Bessenyei Krisztián, ifj. Fajó János, Fejes Mihály, Oláh Zsolt. Vezetőedző: Török András. U19-es edző: Fülöp János.

Keret. Kapusok: Tonka Viktor (1993), Pusztai Attila (1997). Védők: Szokola József (1981), Fülöp János (1991), Matúz Lajos (1988), Fülöp Béla (1993), Lantos József (1988), Gyovai Attila János (1975), Balázs Pál (1993). Középpályások: Horváth Gergő Dávid (1987), Faur Attila (1985), Fülöp Tibor (1992), Husvéth Zsolt (1988), Farkas Norbert (1987), Marjai Sándor (1993), Vágási István (1969), Matuz Tamás (1985), Fajó János (1988). Támadók: Lakatos Ákos (1993), Nagy János (1986).

MEZŐKOVÁCSHÁZI TE

Alapítás éve: 1920. Színe: zöld-fehér. Elnök: Bíró Vilmos. Alelnök: id. Berka István. Elnökségi tagok: Bányik Tamás, Balázs József, Gál Pál, Marócsik Pál, Pasek Mihály, Szlammer László, Telek Zsolt. Technikai vezető: Szabó Lajos. Vezetőedző: Ölei Dezső. U19-es edző: Sipos Károly.

Keret. Kapusok: Sárközi László (1980), Pacsika Pál (1988), Fülöp Márkó Tibor (1996). Védők: Zábrák Vilmos (1977), Bíró Tibor (1980), Márkus István (1976), Balla Szabolcs (1986), Pócsik Gergő Kálmán (1983), Földi Szabolcs (1989), László Máté (1991), Vígh Zoltán (1983), Gigacz Sándor (1990), Kurai Csaba (1986), Babcsán Róbert (1973). Középpályások: Petróczki Tamás (1989), Patyi József István (1985), Túri Tibor (1988), Bozsár Gábor (1983), Fodor Máté (1989), Pócsik Ákos Balázs (1986), Széll Balázs (1980), Szöllősi Gábor (1987), Knapcsik György (1990), Németh Szabolcs (1985), Huszka István (1992), Lajos Lóránt (1986). Támadók: Balázs Tibor (1987), Multyán Csaba (1985), Péli Tamás (1990), Fekete Sándor (1990).

SZABADKÍGYÓSI SZSC

Alapítás éve: 1992. Színe: kék-fehér. Elnök: Krizsán Pál. Tiszteletbeli elnök: Veszpi László. Elnökségi tagok: Veszpi László, Susán József, Zsótér László. Technikai vezető: Kovács Lajos. Játékos-edző: Ekker Attila. U19-es edző: Széplaki Sándor.

Keret. Kapusok: Farkas Zsolt (1984), Urbán Zoltán (1986), Steigerwald Ernő (1970), Engelhardt János (1975). Védők: Lászk Péter (1988), Török Attila (1987), Grósz Árpád József (1990), Bozsó Zoltán (1978), Tolnai Ferenc (1975), Vandlik Attila (1989). Középpályások: Kindel Sándor (1987), Barta Szabolcs (1993), Farkas Ferenc (1986), Ekker Attila (1975), Ekker Gábor (1976), Hegedüs Csaba (1987), Kovács Péter (1976), Nemes Gábor (1976). Támadók: Farkas Viktor (1990), Juhász Patrik (1983), Burkus Róbert (1984), Boruzs Sándor (1971), Török István (1989), Tóth Attila (1980).

ÚJKÍGYÓS FC

Alapítás éve: 1915. Színe: sárga-piros. Elnök: Oláh Timót. Elnökségi tagok: Becsei Pál, Hagymási János, Sas János, Oláh Máté, Virág Attila. Technikai vezető: Virág Attila. Játékos-edző: Czifrák András Csaba. U19-es edző: Hagymási János.

Keret. Kapusok: Tóth Pál (1972), Kun Tamás (1994), Fekete István (1985). Védők: Csatlós Ferenc (1979), Becsei Norbert (1987), Balogh Ádám (1992), Martinecz Dániel (1990), Szabó Gyula (1986). Középpályások: Varga Péter (1983), Hankó Dávid (1994), Dunai Zoltán (1989), Tajti Dániel (1991), Kincses Tamás (1986), Szalai Tamás (1980), Rövid András (1985). Támadók: Czifrák András Csaba (1974), Benyó Norbert (1992), Csatlós Attila (1991), Bartyik Attila (1988), Szabó Ádám (1992).

VÉSZTŐI SE

Alapítás éve: 1930. Színe: zöld-sárga. Elnök: Magony Péter. Elnökségi tagok: Buzgány József, Kincses Sándor, Rábai László, Lázár Sándor, Karakas Sándor, Kurucz István. Technikai vezető: Buzgány József. Vezetőedző: Sáfián Imre, Árgyelán János. U19-es edző: Fazekas József, Árgyelán János.

Keret. Kapusok: Komáromi József (1975), Ökrös Róbert (1991), Gurmai Norbert (1993). Védők: Tóth Róbert (1984), Lázár Adrián (1987), Lázár Attila (1991), Lázár Tamás (1990), Lázár Krisztián Θ (1993), Balázs Zoltán (1974), Varga Tamás (1993), Molnár Péter (1987). Középpályások: Szabó Sándor (1989), Ihász Erik (1992), Sági Szabolcs (1991), Domokos Zsigmond (1991), Dani József (1989), Szőke Imre (1988), Rábai Róbert (1980), Pap Zsolt (1981), Fazekas József (1976), Herbert Tamás (1992), Hati József (1993), Zavicsár Lajos (1993). Támadók: Vámos Attila (1972), Bradák László (1992), Árgyelán János Θ (1969), Nikula Tibor Ciprián (1994).

Jelmagyarázat: A dőlt betűvel szedett játékosok új igazolások. Θ = tartósan sérült.

 

MEGYE III. OSZTÁLY

A csoport

Békéscsaba Előre 1912 SE U19

Békési FC

Békéssámsoni SK

Dombegyház NSE

Duna Aszfalt-Gerla SE

Elek LE

Kaszaper FC

Medgyesbodzási SE

Mezőmegyer SE

Okány KSK

Pusztaföldvári LK

Sarkadkeresztúri SE

Zsadányi SE

 

B-csoport

Csárdaszállási SZSK

Gerendás SC

Kamuti SK

Kardos-Örménykút KSK

Kétsopronyi RSE

Kevermes SE

Kötegyáni SK

Kunágota TE

Nagybánhgyesi RSE

Szarvasi FC II.

Szarvasi LSZK

Tarhosi FC

Telekgerendási MDSE

 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!