fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
Női kispályás bajnokság

Bajnoki program

A 2012–13-as évi megyei női kispályás bajnokság 13 együttes részvételével zajlott le, 2 csoportban. A lebonyolítás tornarendszerben történt, amelyből négyet rendeztek 2012 őszén. A csapatok fordulónként 5, 3, 2, 1 pontot kaptak az elért helyezésekért. A négy kört követően csoportonként 4-4 gárda jutott a tavaszi felső házba, ahol dupla pontokért  (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1) folytak a küzdelmek.

A Pusztaföldvár bajnokcsapata

 

ÉSZAKI CSOPORT

1. játéknap, szeptember 30., Köröstarcsa

Eredmények: Szeghalmi FC–Békéscsabai Wanted SC 0–1, Köröstarcsa KSK–Mezőberényi FC 0–3, Békéscsabai Wanted SC–Csanádapácai EFC 0–0, Szeghalmi FC–Csorvás SK 0–5, Csanádapácai EFC–Köröstarcsa KSK 3–1, Csorvás SK–Mezőberényi FC 1–2, Békéscsabai Wanted SC–Köröstarcsa KSK 2–1, Szeghalmi FC–Mezőberényi FC 1–2, Csanádapácai EFC–Szeghalmi FC 2–0, Békéscsabai Wanted SC–Csorvás SK 3–1, Csorvás SK–Köröstarcsa KSK 5–1, Mezőberényi FC–Csanádapácai EFC 0–0, Mezőberényi FC–Békéscsabai Wanted SC 0–0, Köröstarcsa KSK–Szeghalmi FC 0–3, Csorvás SK–Csanádapácai EFC 1–3.

Az első kör végeredménye: 1. Csanádapácai EFC 11 pont (8–2), 2. Mezőberényi FC 11 (7–2), 3. Békéscsabai Wanted SC 11 (6–2), 4. Csorvás SK 6 (13–9), 5. Szeghalmi FC 3 (4–10), 6. Köröstarcsa KSK 0 (3–16).

Az összetett pontverseny állása: 1. Csanádapácai EFC 5 pont, 2. Mezőberényi FC 3, 3. Békéscsabai Wanted SC 2, 4. Csorvás SK 1, 5. Szeghalmi FC 0, 6. Köröstarcsa KSK 0.

 

2. játéknap, október 13., Csanádapáca

Eredmények: Csanádapácai EFC–Köröstarcsa KSK 3–0, Békéscsabai Wanted SC–Mezőberényi FC 3–3, Békéscsabai Wanted SC–Szeghalmi FC 3–0, Mezőberényi FC–Csorvás SK 0–4, Csorvás SK–Csanádapácai EFC 0–1, Szeghalmi FC–Köröstarcsa KSK 3–0, Békéscsabai Wanted SC–Köröstarcsa KSK 3–0, Mezőberényi FC–Csanádapácai EFC 1–2, Csorvás SK–Békéscsabai Wanted SC 0–5, Mezőberényi FC–Szeghalmi FC 4–3, Szeghalmi FC–Csanádapácai EFC 0–5, Köröstarcsa KSK–Csorvás SK 0–3, Köröstarcsa KSK–Mezőberényi FC 0–3, Csanádapácai EFC–Békéscsabai Wanted SC 0–4, Szeghalmi FC–Csorvás SK 1–7.

A második kör végeredménye: 1. Békéscsabai Wanted SC 13 pont (18–3), 2. Csanádapácai EFC 12 (11–5), 3. Csorvás SK 9 (14–7), 4. Mezőberényi FC 7 (11–12), 5. Szeghalmi FC 3 (7–19), 6. Köröstarcsa KSK 0 (0–15). 

Az összetett pontverseny állása: 1. Csanádapácai EFC 8 pont, 2. Békéscsabai Wanted SC 7, 3. Mezőberényi FC 4, 4. Csorvás SK 3, 5. Szeghalmi FC 0, 6. Köröstarcsa KSK 0.

 

3. játéknap, október 20., Szeghalom

Eredmények: Csorvás SK–Mezőberényi FC 2–2, Szeghalmi FC–Köröstarcsa KSK 3–0, Szeghalmi FC–Békéscsabai Wanted SC 0–1, Köröstarcsa KSK–Csanádapácai EFC 0–3, Csanádapácai EFC–Csorvás SK 3–1, Békéscsabai Wanted SC–Mezőberényi FC 2–0, Szeghalmi FC–Mezőberényi FC 0–2, Köröstarcsa KSK–Csorvás SK 0–3,  Csanádapácai EFC–Szeghalmi FC 1–2, Köröstarcsa KSK–Békéscsabai Wanted SC 0–3, Békéscsabai Wanted SC–Csorvás SK 3–0, Mezőberényi FC–Csanádapácai EFC 0–0, Mezőberényi FC–Köröstarcsa KSK 3–0, Csorvás SK–Szeghalmi FC 0–2, Békéscsabai Wanted SC–Csanádapácai EFC 0–2.

A harmadik kör végeredménye: 1. Békéscsabai Wanted SC 12 pont (9–2), 2. Csanádapácai EFC 10 (9–3), Szeghalmi FC 9 (7–4), 4. Mezőberényi FC 8 (7–4), 5. Csorvás SK 4 (6–10), 6. Köröstarcsa KSK 0 (0–15).

Az összetett pontverseny állása: 1. Békéscsabai Wanted SC 12 pont, Csanádapácai EFC 11, 3. Mezőberényi FC 5, 4. Csorvás SK 3, 5. Szeghalmi FC 2, 6. Köröstarcsa KSK 0.

 

4. játéknap, november 2., Mezőberény

Eredmények: Köröstarcsa KSK–Szeghalmi FC 0–6, Békéscsabai Wanted SC–Mezőberényi FC 2–1, Békéscsabai Wanted SC–Csorvás SK 0–0, Mezőberényi FC–Csanádapácai EFC 0–3, Csanádapácai EFC–Köröstarcsa KSK 3–0, Csorvás SK–Szeghalmi FC 3–0, Békéscsabai Wanted SC–Szeghalmi FC 4–1, Mezőberényi FC–Köröstarcsa KSK 5–1, Csanádapácai EFC–Békéscsabai Wanted SC 1–1, Mezőberényi FC–Csorvás SK 2–0, Csorvás SK–Köröstarcsa KSK 5–0, Szeghalmi FC–Csanádapácai EFC 0–4, Szeghalmi FC–Mezőberényi FC 1–1, Köröstarcsa KSK–Békéscsabai Wanted SC 0–6, Csorvás SK–Csanádapácai EFC 1–3.

A 4. forduló végeredménye: 1. Csanádapácai EFC 13 pont (14–2), 2. Békéscsabai Wanted SC 11 (13–3), 3. Mezőberényi FC 7 (9–7), 4. Csorvás SK 7 (9–5), 5. Szeghalmi FC 4 (8–12), 6. Köröstarcsa KSK 0 (1–25).

Az összetett pontverseny végeredménye: 1. Csanádapácai EFC 16, 2. Békéscsabai Wanted SC 15, 3. Mezőberényi FC 7, 4. Csorvás SK 4, 5. Szeghalmi FC 2, 6. Köröstarcsa KSK 0.

 

DÉLI CSOPORT

1. játéknap, szeptember 29., Nagybánhegyes

Eredmények: Kaszaper FC–Nagybánhegyesi RSE 1–0, Battonyai TK–Békéssámsoni SK 0–1, Oroslány SE–Pusztaföldvári LK 0–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Battonyai TK 2–1, Békéssámsoni SK–Kaszaper FC 0–1, Nagybánhegyesi RSE–Oroslány SE 0–0, Kaszaper FC–Battonyai TK 1–0, Pusztaföldvári LK–Szentetornyai Amazonok NLSE 1–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Oroslány SE 0–0, Nagybánhegyesi RSE–Békéssámsoni SK 0–2, Kaszaper FC–Pusztaföldvári LK 0–0, Békéssámsoni SK–Oroslány SE 0–2, Battonyai TK–Nagybánhegyesi RSE 0–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Kaszaper FC 1–0, Pusztaföldvári LK–Nagybánhegyesi RSE 2–0, Oroslány SE–Battonyai TK 0–0, Nagybánhegyesi RSE–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–1, Pusztaföldvári LK–Békéssámsoni SK 1–0, Oroslány SE–Kaszaper FC 1–0, Békéssámsoni SK–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–1, Battonyai TK–Pusztaföldvári LK 0–3.

Az első kör végeredménye: 1. Pusztaföldvári LK 16 pont (8–0), 2. Szentetornyai Amazonok NLSE 13 (5–2), 3. Kaszaper FC 10 (3–2), 4. Oroslány SE 9 (3–1), 5. Békéssámsoni SK 6 (3–5), 6. Battonyai TK 2 (1–7), 7. Nagybánhegyesi RSE 2 (0–6).

Az összetett pontverseny állása: 1. Pusztaföldvári LK 5 pont, 2. Szentetornyai Amazonok NLSE 3, 3. Kaszaper FC 2, 4. Oroslány SE 1, 5. Békéssámsoni SK 0, 6. Battonyai TK 0, 7. Nagybánhegyesi RSE 0.

 

2. játéknap, október 6., Pusztaföldvár

Eredmények: Pusztaföldvári LK–Kaszaper FC 3–0, Nagybánhegyesi RSE–Battonyai TK 0–0, Békéssámsoni SK–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–1, Oroslány SE–Pusztaföldvári LK 0–2, Battonyai TK–Békéssámsoni SK 0–0, Kaszaper FC–Nagybánhegyesi RSE 0–3, Nagybánhegyesi RSE–Pusztaföldvári LK 0–1, Szentetornyai Amazonok NLSE–Oroslány SE 2–0, Battonyai TK–Kaszaper FC 3–0, Oroslány SE–Békéssámsoni SK 2–1, Nagybánhegyesi RSE–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–2, Pusztaföldvári LK–Battonyai TK 1–0, Kaszaper FC–Békéssámsoni SK 0–3, Oroslány SE–Nagybánhegyesi RSE 2–0, Békéssámsoni SK–Puszaföldvári LK 0–1, Szentetornyai Amazonok NLSE–Battonyai TK 2–0, Battonyai TK–Oroslány SE 0–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Kaszaper FC 3–0, Kaszaper FC–Oroslány SE 0–3, Békéssámsoni SK–Nagybánhegyesi RSE 3–0, Pusztaföldvári LK–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–0.

A második kör végeredménye: 1. Szentetornyai Amazonok NLSE 16 pont (10–0), 2. Pusztaföldvári LK 16 (8–0), 3. Oroslány NLSE 10 (7–5), 4. Békéssámsoni SK 7 (7–4), 5. Battonyai TK 6 (3–3), 6. Nagybánhegyesi RSE 4 (3–8), 7. Kaszaper FC 0 (0–18).

Az összetett pontverseny állása: 1. Pusztaföldvári LK 8 pont, 2. Szentetornyai Amazonok NLSE 8, 3. Oroslány SE 3, 4. Kaszaper FC 2, 5. Békéssámsoni SK 1, 6. Battonyai TK 0, 7. Nagybánhegyesi RSE 0.

 

3. játéknap, október 20., Battonya

Eredmények: Nagybánhegyesi RSE–Battonyai TK 0–0, Pusztaföldvári NLSC–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–0, Békéssámsoni SK–Oroslány SE 1–0, Kaszaper FC–Nagybánhegyesi RSE 1–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Békéssámsoni SK 0–0, Battonyai TK–Pusztaföldvári NLSC 1–1, Pusztaföldvári NLSC–Nagybánhegyesi RSE 3–0, Oroslány SE–Kaszaper FC 1–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Battonyai TK 3–1, Kaszaper FC–Békéssámsoni SK 1–1, Pusztaföldvári NLSC–Oroslány SE 2–0, Nagybánhegyesi RSE–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–4, Battonyai TK–Békéssámsoni SK 0–0, Kaszaper FC–Pusztaföldvári NLSC 0–3, Békéssámsoni SK–Nagybánhegyesi RSE 1–0, Oroslány SE–Szentetornyai Amazonok NLSE 2–2, Szentetornyai Amazonok NLSE–Kaszaper FC 0–0, Oroslány SE–Battonyai TK 1–0, Battonyai TK–Kaszaper FC 0–1, Békéssámsoni SK–Pusztaföldvári NLSC 0–0, Nagybánhegyesi RSE–Oroslány SE 0–3.

A harmadik kör végeredménye: 1. Pusztaföldvári LK 12 pont (9–1), 2. Békéssámsoni SK 10 (3–1), 3. Szentetornyai Amazonok NLSE 10 (7–1), 4. Oroslány NLSE 10 (7–5), 5. Kaszaper FC 8 (3–5), 6. Battonyai TK 3 (2–6), 7. Nagybánhegyesi RSE 1 (0–12).

Az összetett pontverseny állása: 1. Pusztaföldvári LK 13 pont, 2. Szentetornyai Amazonok NLSE 10, 3. Oroslány SE 4, 4. Békéssámsoni SK 4, 5. Kaszaper FC 2, 6. Battonyai TK 0, 7. Nagybánhegyesi RSE 0.

 

4. játéknap, november 2., Kaszaper

Eredmények: Kaszaper FC–Oroslány NLSE 0–0, Nagybánhegyesi RSE–Pusztaföldvári NLSC 0–1, Battonyai TK–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–0, Békéssámsoni SK–Kaszaper FC 0–0, Pusztaföldvári NLSC–Battonyai TK 1–0, Oroslány NLSE–Nagybánhegyesi RSE 2–0, Nagybánhegyesi RSE–Kaszaper FC 0–2, Szentetornyai Amazonok NLSE–Békéssámsoni SK 1–0, Pusztaföldvári NLSC–Oroslány NLSE 0–0, Békéssámsoni SK–Battonyai TK 0–4, Nagybánhegyesi RSE–Szentetornyai Amazonok NLSE 0–1, Kaszaper FC–Pusztaföldvári NLSC 1–1, Oroslány NLSE–Battonyai TK 0–1, Békéssámsoni SK–Nagybánhegyesi RSE 3–0, Battonyai TK–Kaszaper FC 0–0. Szentetornyai Amazonok NLSE–Pusztaföldvári NLSC 0–0, Pusztaföldvári NLSC–Békéssámsoni SK 3–0, Szentetornyai Amazonok NLSE–Oroslány NLSE 0–0, Oroslány NLSE–Békéssámsoni SK 0–1, Battonyai TK–Nagybánhegyesi RSE 1–0,  Kaszaper FC–Szentetornyai Amazonok NLSE 1–1.

A negyedik kör végeredménye: 1. Pusztaföldvári NLSC 12 (6–1), 2. Battonyai TK 11 (6–1), 3. Szentetornyai Amazonok 10 (3–1), 4. Kaszaper FC 8 (4–2), 5. Békéssámsoni SK 7 (4–8), 6. Oroslány NLSE 6 (2–2), 7. Nagybánhegyesi RSE 0 (0–10).

Az összetett pontverseny végeredménye: 1. Pusztaföldvári LK 18 pont, 2. Szentetornyai Amazonok NLSE 12, 3. Oroslány NLSE 4, 4. Békéssámsoni SK 4, 5. Kaszaper FC 3, 6. Battonyai TK 3, 7. Nagybánhegyesi RSE 0.

A kispályás bajnokság őszi idényének végeredménye, egyben a bajnokság állása: 1. Pusztaföldvár 18, 2. Csanádapáca 16, 3. Békéscsabai Wanted SC 15, 4. Szentetornyai Amazonok 12, 5. Mezőberény 7, 6. Csorvás 4, 7. Oroslány 4, 8. Békéssámson 4.

 

RÁJÁTSZÁS, 1-8. HELYÉRT

5. játéknap, április 20., Kaszaper

Eredmények. „A” csoport: Csanádapáca–Csorvás 1–1, gólszerző: Nánási Ilona, ill. Neller Ivett. Szentetornya–Mezőberény 0–1, gól: Szikora Erika. Mezőberény–Csanádapáca 0–2, gól: Bozsó Annabella, Nánási Ilona. Csorvás–Szentetornya 0–1, gól: Zvolenszki Vivien. Csanádapáca–Szentetornya 1–0, gól: Nánási Ilona. Mezőberény–Csorvás 2–1, gól: Durkó Tímea, Gecse Anikó, ill. Popol Kitti.

„B” csoport: Pusztaföldvár–Békéssámson 2–0, gól: Dénes Mária, Szivák Renáta. Wanted SC–Oroslány 1–0, gól: Bozsár Brigitta. Oroslány–Pusztaföldvár 0–2, gól: Püski Renáta, Szabó Anita. Békéssámson–Wanted SC 3–0, gól: Thielicke Kira 2, Hegedűs Nauszi. Oroslány–Békéssámson 1–2, gól: Gila Nóra, ill. Thielicke Kira, Fári Bettina. Pusztaföldvár–Wanted SC 2–1, gól: Németh Enikő, Valaczkai Léna, ill. Kölüs Albertné.

Helyosztók. Döntő: Pusztaföldvár–Csanádapáca 4–1, gól: Püski Renáta 2, Németh Enikő, Dénes Mária, ill. Börcsök Mária. 3. helyért: Mezőberény–Békéssámson 1–0, gól: Burai Szintia. 5. helyért: Szentetornyai Amazonok–Békéscsabai Wanted SC 2–0, gól: Bíró Bernadett 2. 7. helyért: Oroslány–Csorvás 0–1, gól: Neller Ivett.

A forduló végeredménye: 1. Pusztaföldvár, 2. Csanádapáca, 3. Mezőberény, 4. Békéssámson, 5. Szentetornyai Amazonok, 6. Békéscsabai Wanted SC, 7. Csorvás, 8. Oroslány.

A bajnokság állása: 1. Pusztaföldvár 28 pont, 2. Csanádapáca 24, 3. Békéscsabai Wanted SC 18, 4. Szentetornyai Amazonok 16, 5. Mezőberény 13, 6. Békéssámson 9, 7. Csorvás 6, 8. Oroslány 5.

6. játéknap, május 5., Kaszaper

Eredmények. „A” csoport: Pusztaföldvár–Csorvás 2–2, gól: Dénes Mária, Püski Renáta, ill. Drahota Stella, Kis Krisztina. Szentetornya–Oroslány 4–3, gól: Bíró Bernadett 2, Laczkó Mária, Szlopoczki Judit, ill. Csányi Nóra, Horváth Tímea, Tóth Ramóna. Oroslány–Pusztaföldvár 0–3, gól: Dénes Mária 2, Püski Renáta. Csorvás–Szentetornya 2–4, gól: Neller Ivett, Drahota Stella, ill. Zvolenszki Vivien 2, Nagyné Zvolenszky Anikó, Szlopoczki Judit. Pusztaföldvár–Szentetornya 2–0, gól: Püski Renáta, öngól. Oroslány–Csorvás 1–2, gól: Csányi Nóra, ill. Drahota Stella 2.
„B” csoport: Csanádapáca–Békéssámson 3–2, gól: Bozsó Bella 2, Nánási Ilona, ill. Hegedűs Nauszika, Zahorán Kitti. Wanted SC–Mezőberény 1–1, gól: Kocsy Alexandra, ill. öngól. Mezőberény–Csanádapáca 0–0. Békéssámson–Wanted SC 0–1, gól: Kocsy Alexandra. Csanádapáca–Wanted SC 0–0. Mezőberény–Békéssámson 0–3, gól: Fári Bettina 3.

Helyosztók. Döntő: Pusztaföldvár–Csanádapáca 1–1, gól: öngól, ill. Czene Kitti (büntetőkkel 2–1). 3. helyért: Szentetornya–Wanted SC 0–1, gól: Kocsy Alexandra. 5. helyért: Csorvás–Békéssámson 1–1, gól: Grexa Renáta, ill. Fári Bettina (büntetőkkel 2–1). 7. helyért: Oroslány–Mezőberény 3–1, gól: Tóth Ramóna 2, Horváth Tímea, ill. Burai Szintia.

A forduló végeredménye: 1. Pusztaföldvár, 2. Csanádapáca, 3. Békéscsabai Wanted SC, 4. Szentetornyai Amazonok, 5. Csorvás SK, 6. Békéssámsoni SK, 7. Oroslány NLSE, 8. Mezőberényi FC.

A bajnokság állása: 1. Pusztaföldvár 38 pont, 2. Csanádapáca 32, 3. Békéscsabai Wanted SC 24, 4. Szentetornyai Amazonok 21, 5. Mezőberény 14, 6. Békéssámson 12, 7. Csorvás 10, 8. Oroslány 7.

7. játéknap, május 12., Csanádapáca

Eredmények. „A” csoport: Pusztaföldvár–Békéssámson 1–1, gól: Püski Adrienn, ill. Hegedűs Nauszi. Csanádapáca–Csorvás 0–3, gól: Neller Ivett 2, Greksza Renáta. Csorvás–Pusztaföldvár 0–2, gól: Püski Renáta, Szivák Renáta. Békéssámson–Csanádapáca 1–0, gól: Fári Bettina. Pusztaföldvár–Csanádapáca 3–0, gól: Püski Renáta 2, Dénes Mária. Csorvás–Békéssámson 1–2, gól: Neller Ivett, ill. Hegedűs Nauszi, Thielicke Kira.

„B” csoport: Wanted SC–Oroslány 1–1, gól: Püski Nóra, ill. Tóth Ramóna. Szentetornya–Fábafém-Mezőberény 1–1, gól: Szlopoczki Judit, ill. Kovács Katalin. Fábafém-Mezőberény–Wanted SC 0–2, gól: Németh Alexandra, Külösné Albertné. Oroslány–Szentetornya 2–1, gól: Losonczi Éva, Gila Nóra, ill. Szlopoczki Judit. Wanted SC–Szentetornya 2–0, gól: Zahorán Kitti, Csepregi Henrietta. Fábafém-Mezőberény–Oroslány 1–1, gól: Gécsi Andrea, ill. Losonczi Éva.

Helyosztók. 7. helyért: Csanádapáca–Szentetornya 1–1, gól: Nánási Ilona, ill. Szlopoczki Judit (büntetőkkel: 3–2). 5. helyért: Csorvás–Fábafém-Mezőberény 1–1, gól: Neller Ivett, ill. Püski Adrienn (büntetőkkel: 2–1). 3. helyért: Békéssámson–Oroslány 1–1, gól: Fári Bettina, ill. Losonczi Éva (büntetőkkel: 2–1). Döntő: Pusztaföldvár–Wanted SC 0–0 (büntetőkkel: 2–1).

A forduló végeredménye: 1. Pusztaföldvár, 2. Békéscsabai Wanted SC, 3. Békéssámsoni SK, 4. Oroslány NLSE, 5. Csorvás SK, 6. Fábafém-Mezőberényi FC, 7. Csanádapáca, 8. Szentetornyai Amazonok.

A bajnokság állása: 1. Pusztaföldvár 48 pont, 2. Csanádapáca 34, 3. Békéscsabai Wanted SC 32, 4. Szentetornyai Amazonok 22, 5. Békéssámson 18, 6. Mezőberény 17, 7. Csorvás 14, 8. Oroslány 12.

8. játéknap, május 25., Csorvás

Eredmények. „A” csoport: Csanádapáca–Csorvás 1–0, gól: Mag Katalin. Wanted SC–Oroslány 1–1, gól: Zahorán Kitti, ill. Horváth Tímea. Oroslány–Csanádapáca 0–2, gól: Nánási Ilona 2. Csorvás–Wanted SC 1–7, gól: Kiss Krisztina, ill. Kocsy Alexandra 3, Püski Nóra 2, Zahorán Kitti 2. Csanádapáca–Wanted SC 1–0, gól: Rajki Adrienn. Oroslány–Csorvás 1–1, gól: Horváth Tímea, ill. Kiss Krisztina.

„B” csoport: Pusztaföldvár–Békéssámson 0–1, gól: Rancz Renáta. Szentetornya–Mezőberény 1–0, gól: Bíró Bernadett. Mezőberény–Pusztaföldvár 0–0. Békéssámson–Szentetornya 0–2, gól: Bíró Bernadett, Zvolenszki Vivien. Pusztaföldvár–Szentetornya 2–0, gól: Dénes Zsuzsanna, Szivák Renáta. Mezőberény–Békéssámson 0–0. 

Helyosztók. 7. helyért: Csorvás–Mezőberény 2–2, gól: Misecska Ágnes 2, ill. Gecse Anikó, Dúrkó Tímea (büntetőkkel 2:3). 5. helyért: Oroslány–Pusztaföldvár 2–2, gól: Horváth Tímea, Gila Nóra, ill. Dénes Mária, Püski Renáta (büntetőkkel 3:2). 3. helyért: Wanted SC–Békéssámson 4–1, gól: Kocsy Alexandra, Püski Nóra, Medvegy Nikolett, Kölüsné Rozália, ill. Hegedűs Nauszi. Döntő: Csanádapáca–Szentetornya 0–1, gól: Bíró Bernadett.

A forduló végeredménye: 1. Szentetornya, 2. Csanádapáca, 3. Wanted SC, 4. Békéssámson, 5. Pusztaföldvár, 6. Oroslány, 7. Mezőberény, 8. Csorvás.

A bajnokság végeredménye: 1. Pusztaföldvár 52 pont, 2. Csanádapáca 42, 3. Békéscsabai Wanted SC 38, 4. Szentetornyai Amazonok 32, 5. Békéssámson 23, 6. Mezőberény 19, 7. Csorvás 15, 8. Oroslány 15.

Az alsóház végeredménye: 9. Fábafém-Mezőberény, 10. Szeghalom, 11. Kaszaper, 12. Battonya. (A Nagybánhegyes és a Köröstarcsa visszalépett).

Különdíjak. Gólkirálynő: Neller Ivett (Csorvás) 25 találattal. Legjobb kapus: Preisz Tímea (Csorvás). Legjobb mezőnyjátékos: Zvolenszki Vivien (Szentetornya).

 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!