fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
NB III Középső csoport

Bajnoki program

NB III Középső csoport, 2013/2014

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség közzétette a 2013–2014-es NB III-as bajnokságok teljes menetrendjét. Az ősszel tizenhat fordulót rendeznek meg, az első játéknap augusztus 17-18., az utolsó őszi forduló időpontja november 30. és december 1. A tavaszi idény 2014. március elsején kezdődik, a bajnokság május 31-én zárul.

1. forduló. Augusztus 17., szombat, 17.30:
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Monor SE
Maglódi TC–Komlói BSK
Rákosmente KSK–Bölcskei SE
Orosháza FC–Soroksár SC
Várfürdő-Gyulai TFC–Bajai LSE
Augusztus 18., vasárnap, 17.30:
Dunaharaszti MTK–Tolle UFC Szekszárd
FC Dabas–Videoton FC II.
Erzsébetvárosi SMTK–Bp. Honvéd-MFA

2. forduló. Augusztus 24., szombat, 17.30:
Bajai LSE–FC Dabas
Videoton FC II.–Dunaharaszti MTK
Tolle UFC Szekszárd–Orosháza FC
Soroksár SC–Erzsébetvárosi SMTK
Bp. Honvéd-MFA–RákosmenteKSK
Bölcskei SE–Maglódi TC
Komlói BSK–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Monor SE–Várfürdő-Gyulai TFC
Augusztus 25., vasárnap, 17.30:

3. forduló. Augusztus 31., szombat, 17.30:
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Bölcskei SE
Maglódi TC–Bp. Honvéd-MFA
Rákosmente KSK–Soroksár SC
Orosháza FC–Videoton FC II.
Monor SE–Komlói BSK
Szeptember 1., vasárnap, 17.30:
Erzsébetvárosi SMTK–Tolle UFC Szekszárd
Dunaharaszti MTK–Bajai LSE
FC Dabas–Várfürdő-Gyulai TFC

4. forduló. Szeptember 7., szombat, 17.00:
Várfürdő-Gyulai TFC–Dunaharaszti MTK
Bajai LSE–Orosháza FC
Videoton FC II.–Erzsébetvárosi SMTK
Tolle UFC Szekszárd–Rákosmente KSK
Soroksár SC–Maglódi TC
Bp. Honvéd-MFA–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Bölcskei SE–Komlói BSK
Szeptember 8., vasárnap, 17.30:
FC Dabas–Monor SE

5. forduló. Szeptember 14., szombat
Orosháza FC–Várfürdő-Gyulai TFC
Maglódi TC–Tolle UFC Szekszárd
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Soroksár SC
Rákosmente KSK–Videoton FC II.
Komlói BSK–Bp. Honvéd-MFA
Monor SE–Bölcskei SE
Szeptember 15., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Bajai LSE
Dunaharaszti MTK–FC Dabas

6. forduló. Szeptember 21., szombat
Várfürdő-Gyulai TFC–Erzsébetvárosi SMTK
Bajai LSE–Rákosmente KSK
Videoton FC II.–Maglódi TC
Tolle UFC Szekszárd–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Soroksár SC–Komlói BSK
Bp. Honvéd-MFA–Bölcskei SE
Szeptember 22., vasárnap
Dunaharaszti MTK–Monor SE
FC Dabas–Orosháza FC

7. forduló. Szeptember 28., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Videoton FC II.
Maglódi TC–Bajai LSE
Rákosmente KSK–Várfürdő-Gyulai TFC
Orosháza FC–Dunaharaszti MTK
Bölcskei SE–Soroksár SC
Komlói BSK–Tolle UFC Szekszárd
Monor SE–Bp. Honvéd-MFA
Szeptember 29., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–FC Dabas

8. forduló. Október 5., szombat
Orosháza FC–Monor SE
Várfürdő-Gyulai TFC–Maglódi TC
Bajai LSE–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Videoton FC II.–Komlói BSK
Tolle UFC Szekszárd–Bölcskei SE
Soroksár SC–Bp. Honvéd-MFA
Október 6., vasárnap
Dunaharaszti MTK–Erzsébetvárosi SMTK
FC Dabas–Rákosmente KSK

9. forduló. Október 12., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Várfürdő-Gyulai TFC
Maglódi TC–FC Dabas
Rákosmente KSK–Dunaharaszti MTK
Bp. Honvéd-MFA–Tolle UFC Szkszárd
Bölcskei SE–Videoton FC II.
Komlói BSK–Bajai LSE
Monor SE–Soroksár SC
Október 13., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Orosháza FC

10. forduló. Október 19., szombat
Orosháza FC–Rákosmente KSK
Várfürdő-Gyulai TFC–Komlói BSK
Bajai LSE–Bölcskei SE
Videoton FC II.–Bp. Honvéd-MFA
Tolle UFC Szekszárd–Soroksár SC
Október 20., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Monor SE
Dunaharaszti MTK–Maglódi TC
FC Dabas–Szeged 2011-Grosics Akadémia

11. forduló. Október 26., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Dunaharaszti MTK
Maglódi TC–Orosháza FC
Rákosmente KSK–Erzsébetvárosi SMTK
Soroksár SC–Videoton FC II.
Bp. Honvéd-MFA–Bajai LSE
Bölcskei SE–Várfürdő-Gyulai TFC
Komlói BSK–FC Dabas
Monor SE–Tolle UFC Szekszárd

12. forduló. November 2., szombat
Rákosmente KSK–Monor SE
Orosháza FC–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Várfürdő-Gyulai TFC–Bp. Honvéd-MFA
Bajai LSE–Soroksár SC
Videoton FC II.–Tolle UFC Szekszárd
November 3., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Maglódi TC
Dunaharaszti MTK–Komlói BSK
FC Dabas–Bölcskei SE

13. forduló. November 9., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Erzsébetvárosi SMTK
Maglódi TC–Rákosmente KSK
Tolle UFC Szekszárd–Bajai LSE
Soroksár SC–Várfürdő-Gyulai TFC
Bp. Honvéd-MFA–FC Dabas
Bölcskei SE–Dunaharaszti MTK
Komlói BSK–Orosháza FC
Monor SE–Videoton FC II.

14. forduló. November 16., szombat
Maglódi TC–Monor SE
Rákosmente KSK–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Orosháza FC–Bölcskei SE
Várfürdő-Gyulai TFC–Tolle UFC Szekszárd
Bajai LSE–Videoton FC II.
November 17., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Komlói BSK
Dunaharaszti MTK–Bp. Honvéd-MFA
FC Dabas–Soroksár SC

15. forduló. November 23., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Maglódi TC
Videoton FC II.–Várfürdő-Gyulai TFC
Tolle UFC Szekszárd–FC Dabas
Soroksár SC–Dunaharaszti MTK
Bp. Honvéd-MFA–Orosháza FC
Bölcskei SE–Erzsébetvárosi SMTK
Komlói BSK–Rákosmente KSK
Monor SE–Bajai LSE

16. forduló. November 30., szombat
Monor SE–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Komlói BSK–Maglódi TC
Bölcskei SE–Rákosmente KSK
Bp. Honvéd-MFA–Erzsébetvárosi SMTK
Soroksár SC–Orosháza FC
Tolle UFC Szekszárd–Dunaharaszti MTK
Videoton FC II.–FC Dabas
Bajai LSE–Várfürdő-Gyulai TFC

17. forduló. Március 1., szombat
Orosháza FC–Tolle UFC Szekszárd
Rákosmente KSK–Bp. Honvéd-MFA
Maglódi TC–Bölcskei SE
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Komlói BSK
Várfürdő-Gyulai TFC–Komlói BSK
Március 2., vasárnap
FC Dabas–Bajai LSE
Dunaharaszti MTK–Videoton FC II.
Erzsébetvárosi SMTK–Bp. Honvéd-MFA


17. forduló. Március 1., szombat
Orosháza FC–Tolle UFC Szekszárd
Rákosmente KSK–Bp. Honvéd-MFA
Maglódi TC–Bölcskei SE
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Komlói BSK
Várfürdő-Gyulai TFC–Komlói BSK
Március 2., vasárnap
FC Dabas–Bajai LSE
Dunaharaszti MTK–Videoton FC II.
Erzsébetvárosi SMTK–Bp. Honvéd-MFA

18. forduló. Március 8., szombat
Bölcskei SE–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Bp. Honvéd-MFA–Maglódi TC
Soroksár SC–Rákosmente KSK
Tolle UFC Szekszárd–Erzsébetvárosi SMTK
Videoton FC II.–Orosháza FC
Bajai LSE–Dunaharaszti MTK
Várfürdő-Gyulai TFC–FC Dabas
Komlói BSK–Monori SE

19. forduló. Március 15., szombat
Monori SE–FC Dabas
Orosháza FC–Bajai LSE
Rákosmente KSK–Tolle UFC Szekszárd
Maglódi TC–Soroksár SC
Szeged 2011-Grosics Akadámia–Bp. Honvéd-MFA
Komlói BSK–Bölcskei SE
Március 16., vasárnap
Dunaharaszti MTK–Várfürdő-Gyulai TFC
Erzsébetvárosi SMTK–Videoton FC II.

20. forduló. Március 22., szombat
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Soroksár SC
Tolle UFC Szekszárd–Maglódi TC
Videoton FC II.–Rákosmente KSK
Bajai LSE–Erzsébetvárosi SMTK
Várfürdő-Gyulai TFC–Orosháza FC
Bp. Honvéd-MFA–Komlói BSK
Bölcskei SE–Monor SE
Március 23., vasárnap
FC Dabas–Dunaharaszti MTK

21. forduló. Március 29., szombat
Monor SE–Dunaharaszti MTK
Orosháza FC–FC Dabas
Rákosmente KSK–Bajai LSE
Maglódi TC–Videoton FC II.
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Tolle UFC Szekszárd
Komlói BSK–Soroksár SC
Bölcskei SE–Bp. Honvéd-MFA
Március 30., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Várfürdő-Gyulai TFC

22. forduló. Április 5., szombat
Videoton FC II.–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Bajai LSE–Maglódi TC
Várfürdő-Gyulai TFC–Rákosmente KSK
Soroksár SC–Bölcskei SE
Tolle UFC Szekszárd–Komlói BSK
Maglódi TC–Várfürdő-Gyulai TFC
Április 6., vasárnap
FC Dabas–Erzsébetvárosi SMTK
Dunaharaszti MTK–Orosháza FC

23. forduló. Április 12., szombat
Monor SE–Orosháza FC
Rákosmente KSK–FC Dabas
Maglódi TC–Várfürdő-Gyulai TFC
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Bajai LSE
Komlói BSK–Videoton FC II.
Bölcskei SE–Tolle UFC Szekszárd
Bp. Honvéd-MFA–Soroksár SC
Április 13., vasárnap
Erzsébetvárosi SMTK–Dunaharaszti MTK

24. forduló. Április 19., szombat
Várfürdő-Gyulai TFC–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Orosháza FC–Erzsébetvárosi SMTK
Tolle UFC Szekszárd–Bp. Honvéd-MFA
Videoton FC II.–Bölcskei SE
Bajai LSE–Komlói BSK
Soroksár SC–Monor SE
Április 20., vasárnap
FC Dabas–Maglódi TC
Dunaharaszti MTK–Rákosmente KSK

25. forduló. Április 26., szombat
Monor SE–Erzsébetvárosi SMTK
Rákosmente KSK–Orosháza FC
Maglódi TC–Dunaharaszti MTK
Szeged 2011-Grosics Akadémia–FC Dabas
Komlói BSK–Várfürdő-Gyulai TFC
Bölcskei SE–Bajai LSE
Bp. Honvéd-MFA–Videoton FC II.
Soroksár SC–Tolle UFC Szekszárd

26. forduló. Május 3., szombat, 17.00:
Orosháza FC–Maglódi TC
Videoton FC II.–Soroksár SC
Bajai LSE–Bp. Honvéd-MFA
Várfürdő-Gyulai TFC–Bölcskei SE
Tolle UFC Szekszárd–Monor SE
Május 4., vasárnap, 17.00:
Dunaharaszti MTK–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Erzsébetvárosi SMTK–Rákosmente KSK
FC Dabas–Komlói BSK

27. forduló. Május 10., szombat, 17.00:
Monor SE–Rákosmente KSK
Maglódi TC–Erzsébetvárosi SMTK
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Orosháza FC
Komlói BSK–Dunaharaszti MTK
Bölcskei SE–FC Dabas
Bp. Honvéd-MFA–Várfürdő-Gyulai TFC
Soroksár SC–Bajai LSE
Tolle UFC Szekszárd–Videoton FC II.

28. forduló. Május 17., szombat, 17.00:
Erzsébetvárosi SMTK–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Rákosmente KSK–Maglódi TC
Bajai LSE–Tolle UFC Szekszárd
Várfürdő-Gyulai TFC–Soroksár SC
Orosháza FC–Komlói BSK
Videoton FC II.–Monor SE
Május 18., vasárnap, 17.00:
FC Dabas–Bp. Honvéd-MFA
Dunaharaszti MTK–Bölcskei SE

29. forduló. Május 24., szombat, 17.00:
Monor SE–Maglódi TC
Szeged 2011-Grosics Akadémia–Rákosmente KSK
Komlói BSK–Erzsébetvárosi SMTK
Bölcskei SE–Orosháza FC
Bp. Honvéd-MFA–Dunaharaszti MTK
Soroksár SC–FC Dabas
Tolle UFC Szekszárd–Várfürdő-Gyulai TFC
Videoton FC II.–Bajai LSE

30. forduló. Május 31., szombat, 17.00:
Maglódi TC–Szeged 2011-Grosics Akadémia
Várfürdő-Gyulai TFC–Videoton FC II.
FC Dabas–Tolle UFC Szekszárd
Dunaharaszti MTK–Soroksár SC
Orosháza FC–Bp. Honvéd-MFA
Erzsébetvárosi SMTK–Bölcskei SE
Rákosmente KSK–Komlói BSK
Bajai LSE–Monor SE

 

 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!