fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
Átigazolások

Klubcserék

(2013. június 11-augusztus 31.)

 

NB II

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE

Érkezett: Adrian Voiculet (román, UTA Arad – ROM), Balog Zsolt (Egri FC), Szűcs István (Debreceni VSC, kölcsönbe), Albert István (Debreceni VSC, kölcsönbe), Marcolini Dantes Bertucci Lucas (brazil, Debreceni VSC, kölcsönbe), Kiprich Dániel (Kazincbarcikai SC), Póser Dániel (Kazincbarcikai SC), Nikola Pantovic (szerb, Bp. Honvéd-MFA U19), Soós János (Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia), Radványi Dávid (szlovákiai, Veszprémi FC), Tölgyesi Viktor (Kecskeméti TE, kölcsönbe), Balogh Milán (Bp. Honvéd-MFA U19),

Távozott: Lengyel Dániel (Gyirmót FC Győr), Máthé Gábor (?), Kákonyi Dániel (?), Varga Norbert (?, romániai), Hadar Adrián (?, romániai), Sorin Botis (?, román), Sorin Constantin Raducu (?, román), Mario Llanos Méndez (?, kolumbiai), Denis Samuel Obot (?, nigériai),

 

NB III, KÖZÉPSŐ CSOPORT

OROSHÁZA FC

Érkezett: Kvasznovszky József (vezetőedző), Baranyai Béla (Rákóczi Vasas SE), Albert László (Rákóczi Vasas SE), Makra Zsolt (Békéscsabai 1912 Előre SE), Szabó Máté Bence (OMTK-ULE 1913), Kormányos Kristóf (OMTK-ULE 1913), Szemenyei Valentin (OMTK-ULE 1913), Nyéki Boldizsár (Kondorosi TE), Bálint Dániel (SZEOL SC-Mórahalom VSE U19), Styecz Milán (Soroksár SC), Csák Zoltán (Mórahalom VSE), Ferenczi Máté (Békéscsaba 1912 Előre SE), Huszár Gergő (Békéscsaba 1912 Előre SE), Tóth Imre (Szeged 2011), Pál Norbert (romániai magyar, FCM Torda ROM),

Távozott: Major László (vezetőedző), Ács Levente (Szeged 2011-Grosics Akadémia), Molnár F. Tamás (Szeged 2011-Grosics Akadémia), Tóth Dániel (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő), Végh Ariel (Újszegedi TC), Kerepeczki Csaba (Újszegedi TC), Szűcs Dániel (Újszegedi TC), Bernát Péter (Újszegedi TC),  Balázs József (Mezőkovácsházi TE), Futaki Krisztián (Szabadkígyósi SZSC), Szabó Tamás (Kondorosi TE), Varga Róbert (Hódmezővásárhelyi FC), Ionel Mihai Lupsa (román, Kaszaper FC), Kerekes István (Rákosmente KSK), Hamed Mohamed Ramadan (egyiptomi, ?), Nemanja Milenkovic (szerb, ?), Aleksandar Petrovic (szerb, ?),

VÁRFÜRDŐ-GYULAI TERMÁL FC

Érkezett: Razvan Daniel Fritea (román, SC Kisjenő – ROM), Zádori Emeric Daniel (romániai, FC Tiszaújváros), Zádori Sebastain Alex (romániai, FC Tiszaújváros), Kristóf Gergő (Szarvasi FC), Marton Zoltán (Kecskeméti TE), Muhari Gergő (Maklár SE),

Távozott: Sebastian Sfărlea (román, FC Bihor Nagyvárad – ROM), Cristian Lucian Cigan (?, román), Adrian Dorin Mihut (román, FC Bihor Nagyvárad – ROM), Harman József Ákos (Csabacsűd SE), Laurinyecz Ákos (Felsőtárkány SC), Valentényi Viktor (Kondorosi TE), Kajári János (Kondorosi TE),

 

(2013. július 1-július 31.)

MEGYE I. OSZTÁLY

BÉKÉSCSABAI MÁV SE

Érkezett: Csanálosi Ádám (Magyarbánhegyesi FC), Nagy Zoltán (újrakezdte), Lantos Norbert (újrakezdte), Nagy Richárd (Grosics Akadémia U19),

Távozott: Gyuris Zoltán (Dobozi SE), Mochnács Tamás (Mezőmegyer SE), Magyari Norbert (Atletico Békéscsaba),

CSABACSŰD SE

Érkezett: Medvegy Ákos (Szarvasi FC), Harman József Ákos (Várfürdő-Gyulai TFC), Varga Tamás (újrakezdte),

Távozott: Kovács Attila (visszavonult), Cseke Tamás (Szabadkígyósi SZSC), Adamik Vilmos Mihály (visszavonult), Koppányi Péter (Békésszentandrási HMSE), Eczeti Mihály (Békésszentandrási HMSE), Bessenyei László (Körösladány MSK),

FRÜHWALD-JAMINA SE

Érkezett: Sztankó Ákos (Békéscsabai MÁV SE), Krizsán Dávid (Kétsopronyi RSE), Putnoki Tamás (Gyomaendrődi FC), Valyuch György (Telekgerendási SC), Valyuch János (Telekgerendási SC),

Távozott: Sztrunga Zsolt (Pénzügyőr SE), Moldovány Miklós (Szabadkígyósi SZSC), Szenti Zoltán (visszavonult), Fabulya György (Elek LE), Polczer Norbert (Újszegedi TC), Balogh János (visszavonult), Szenti Zoltán (abbahagyta), Kolarovszki Tamás (abbahagyta), Zsibrita Tamás (Atletico Békéscsaba), Sinkovicz Attila (Atletico Békéscsaba), Sódar Gábor (Atletico Békéscsaba),

FÜZESGYARMATI SK

Érkezett: Szekeres Gábor (újrakezdte), Kovács János (újrakezdte), Marosvári Attila (újrakezdte),

Távozott: Novák Roland (Körösladány MSK), Kiss Csaba (Sárrétudvari KSE), 

GYOMAENDRŐDI FC

Érkezett: Árgyelán János (vezetőedző), Erdősi Gyula (Mezőtúri AFC), Szabó Márkó (újrakezdte), Raffael Hendrik (újrakezdte),

Távozott: Karászi László (visszavonult), Kéri Roland (visszavonult), Mester Levente (visszavonult), Takács Máté (Békési FC), Ollé Péter (Békési FC), Putnoki Tamás (Frühwald-Jamina SE), Urbán Dániel (külföldi munkavállalás), Paróczai Barnabás (abbahagyta), Tímár Attila (abbahagyta), Rácz Gergő (Rug6 FC), Csapó Zsolt (Rug6 FC),

KONDOROSI TE

Érkezett: Szabó Tamás (Orosháza FC), Hanyecz Bence (Hódmezővásárhelyi FC), Klimaj Kornél (Hódmezővásárhelyi FC), Valentényi Viktor (Várfürdő-Gyulai TFC), Kajári János (Várfürdő-Gyulai TFC), 

Távozott: Pusztai Zsolt (visszavonult), Kovács Sándor (Szarvasi FC), Németh Dániel (Mezőkovácsházi TE), Nyéki Boldizsár (Orosháza FC),

KÖRÖSLADÁNY MSK

Érkezett: Novák Roland (Füzesgyarmati SK), Danó László (újrakezdte), Tóth Csaba (újrakezdte), Kiss Sándor (újrakezdte), Kádár László (Sarkadi KLE), Telek Balázs (Halásztelek KSE), Bessenyei László (Csabacsűd SE), Nánási Tamás (új igazolás), Békési Norbert (Csárdaszállási SZSK),

Távozott: Ladányi Róbert (játékos-edző, Szeghalmi FC), Nagy Mihály (Szeghalmi FC), Papp Zsolt (külföldi munkavállalás), Andrejsi Mihály (Köröstarcsa KSK), Ulrich Péter (Kétegyháza SE), Fekete Balázs (abbahagyta), Kordó Csaba (külföldi munkavállalás),

MÉHKERÉKI SE

Érkezett: Sztojka Zsolt (Dobozi SE), Lukucz Mihály (Dobozi SE),

Távozott:

MEZŐBERÉNYI FC

Érkezett: Szűcs Zsolt Pál (Kamuti SK), Farkas Gyula (Köröstarcsa KSK), Tímár Dávid (Köröstarcsa KSK), Liska Tibor (újrakezdte), Burai Károly (külföldi munkavállalásból),

Távozott: Zolnai György (visszavonult), Benyovszki János (külföldi munkavállalás), Lakatos László (külföldi munkavállalás), ifj. Rácz Aladár (abbahagyta),

MEZŐHEGYESI SE

Érkezett: Mákos Árpád (vezetőedző), Vincze Alex (Tótkomlósi TC), Varga Péter (újrakezdte), Belák István (újrakezdte), Zsurzs Péter (Battonyai TK), Kőházi Péter (Battonyai TK), Kovács Dániel (Pitvaros KSE), Patyi József István (Mezőkovácsházi TE), Boros Ádám (Tisza Volán SC), Gyarmati Zoltán (Kaszaper FC), Sirovicza Dávid (újrakezdte),

Távozott: Varga Péter (játékos-edző), Gál Krisztián (Battonyai TK), Kalmár Dávid (Pitvaros KSE), Lovász Attila (visszavonult),

NAGYSZÉNÁS SE

Érkezett: Tóth Krisztián (Rákóczi Vasas SE), Maglóczki Pál (külföldi munkavállalás), Szikora Milán (külföldi munkavállalás), Gyenge Antal (Gádoros SE), Borák Jenő (KSC Fábiánsebestyén), Horváth Antal (KSC Fábiánsebestyén), Simon László (Bicskei FC), Paczuk Pál (Hódmezővásárhelyi FC), Máté Dániel Gábor (Hódmezővásárhelyi FC),

Távozott: Pajkó Péter (Szarvasi FC), Asztalos Gábor (Rákóczi Vasas SE), Mórocz Milán (Gádoros SE), Marton Lajos (Kaszaper FC), Kiss Máté (külföldi munkavállalás), Tüskés István (abbahagyta).

RÁKÓCZI VASAS SE

Érkezett: Bozsóki Dániel (Kecskeméti TE-Ereco), Asztalos Gábor (Nagyszénás SE), Polyák Ádám (Békéscsaba UFC), Sütő Attila (újrakezdte),

Távozott: Albert László (Orosháza FC), Baranyai Béla (Orosháza FC), Gulyás János (Orosháza FC), Tóth Krisztián (Nagyszénás SE), Gerda Viktor (Csorvás SK),

SZABADKÍGYÓSI SZSC

Érkezett: Futaki Krisztián (Orosháza FC), Murvai Dávid (Szarvasi FC), Cseke Tamás (Csabacsűd SE), Moldovány Miklós (Frühwald-Jamina SE), Jeszenszki Dávid (új igazolás),

Távozott: Tolnai Ferenc (visszavonult), Boruzs Sándor (Elek LE), Nemes Gábor (visszavonult), Török István (visszavonult), Hegedüs Csaba (visszavonult), Kovács Péter (abbahagyta).

SZARVASI FC

Érkezett: Pajkó Péter (Nagyszénás SE), Szappanos Kristóf (Békéscsaba UFC), Nyemcsok Mihály (külföldi munkavállalásból), Kovács Sándor (Kondorosi TE),

Távozott: Medvegy Ákos (Csabacsűd SE), Murvai Dávid (Szabadkígyósi SZSC), Kristóf Gergő (Várfürdő-Gyulai TFC),

SZEGHALMI FC

Érkezett: Sáfián Imre (vezetőedző), Ladányi Róbert (Körösladány MSK), Nagy Mihály (Körösladány MSK), Nagy Róbert (Békéscsaba 1912 Előre SE U19), Komáromi József (Vésztői SE),

Távozott: Boruzs Péter (játékos-edző), Hrabovszki Zoltán (Mezőkovácsházi TE), Ipacs Károly (Tótkomlósi TC), Bihari István (Okány KSK), Kata Róbert (Okány KSK), Simon Imre (Okány KSK), Varga Péter (Okány KSK),

TÓTKOMLÓSI TC

Érkezett: Rébék István (vezetőedző), Nagy Róbert (új igazolás), Ipacs Károly (Szeghalmi FC),

Távozott: Kvasznovszky József (vezetőedző), Juhász Kálmán (visszavonult), Lovas Attila (Békésszentandrási HMSE), Garai Róbert (Nagybánhegyesi RSE), Vincze Alex (Mezőhegyesi SE), Fejes Gábor (abbahagyta),

 

MEGYE II. OSZTÁLY

BATTONYAI TK

Érkezett: Zsóri Zoltán (játékos-edző), Gál Krisztián (Mezőhegyesi SE), Kukula Tamás (Békéscsaba UFC U17), Kovács Zsolt (újrakezdte), Árgyelán György (újrakezdte), Kőszegi Antal (újrakezdte), Sipos Viktor (romániai-magyar, Pécskai Progresul – ROM), Caldaras, Ioan (román, Athletico Arad – ROM),

Távozott: Roczkó Attila (visszavonult), Zsurzs Péter (Mezőhegyesi SE), Kőházi Péter (Mezőhegyesi SE), Dajcs György (Dombegyház NSE), Sirkó János (Kunágota TE), Dajcs György (Dombegyházi NSE), Ferenc Szilveszter (romániai-magyar, abbahagyta),

BÉKÉSI FC

Érkezett: Ollé Péter (Gyomaendrődi FC), Takács Máté (Gyomaendrődi FC), Csikós Sándor (Békéscsaba UFC U19), Almási Attila (újrakezdte), 

Távozott: Szász Sándor László (abbahagyta),

BÉKÉSSZENTANDRÁSI HMSE

Érkezett: Lovas Attila (Tótkomlósi TC), Steigler Ádám (Szarvasi FC II.), Koppányi Péter (Csabacsűd SE), Eczeti Mihály (Csabacsűd SE), Lantos Zoltán (Grosics Akadémia U19),

Távozott: Csipai Csaba (visszavonult), Mochnács Tamás (abbahagyta), Fabó Norbert (abbahagyta),

BUCSA SE

Érkezett: Lázók Attila (Karcagi SE), Kiss Gábor Pál (Nagyrábé Petőfi SK),

Távozott: Kiss Zoltán (visszavonult),

CSANÁDAPÁCAI EFC

Érkezett: Kormányos Antal (vezetőedző), Kránitz Attila (Pusztaföldvári LK), Krivik Gergely (Pusztaföldvári LK),

Távozott: Szikora Pál (vezetőedző), Demkó Mihály (Nagybánhegyesi RSE), Deák Péter (Nagybánhegyesi RSE), Varga Gábor (Medgyesegyháza SE), Boris István (Medgyesegyháza SE), Mátó István (külföldi munkavállalás), Kovács Ákos (külföldi munkavállalás),

CSORVÁS SK

Érkezett: Ivanics Roland (Gerendás SC), Gerda Viktor (Rákóczi Vasas SE), Papp Roland Sándor (Orosházi MTK-ULE 1913 U19), Szemenyei Valentin (Orosházi MTK-ULE 1913 U19), Simon Gábor (újrakezdte),

Távozott: Simon Lajos (Mezőmegyer SE), Zsibrita János (Mezőmegyer SE), Körmendi Sándor (Mezőmegyer SE), Nagy Róbert (abbahagyta),

DÉVAVÁNYA SE

Érkezett: Kéki Csaba (Kisújszállási SE), Diós Kristóf (Szarvasi FC U19),

Távozott: Ilyés Imre (visszavonult), Czakó István (külföldi munkavállallás),

DOBOZI SE

Érkezett: Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV SE), Balog István (újrakezdte), Tímári Sándor (Görbeházi KSE),

Távozott: Sztojka Zsolt (Méhkeréki SE), Lukucz Mihály (Méhkeréki SE), Wagner Péter Dániel (Békéscsabai Atletico), Bordács Bence (Békéscsabai Atletico), Mészáros Zoltán (Békéscsabai Atletico),

ELEK LE

Érkezett: Papp Ádám (újrakezdte), Balla Bence (Sarkadi KLE), Somogyi Károly (Duna Aszfalt-Gerlai SE), Kacsala Norbert (Békéscsaba 1912 Előre SE U19), Fabulya György (Frühwald-Jamina SE), Boruzs Sándor (Szabadkígyósi SZSC),

Távozott: Laczkó Tibor (abbahagyta), Kacsala András (abbahagyta), Kopács Zsolt (Lőkösháza KSK?),

GÁDOROS SE

Érkezett: Mórocz Milán (Nagyszénás SE), Kulcsár Miklós (Nagyszénás SE U19), Csorba János (KSC Fábiánsebestyén), Papp Lajos Norbert (KSC Fábiánsebestyén), Sajti Imre Sándor (KSC Fábiánsebestyén), Molnár István (Csongrádi TSE),

Távozott: Huszár Szabolcs (Kaszaper FC), Gömöri Zoltán (Szentesi Kinizsi SE), Medvegy Sándor György (visszavonult), Bónus Tamás (abbahagyta), Burján Ferenc (abbahagyta), Polyák Attila (Gerendási SE), Gyenge Antal (Nagyszénás SE),

KÉTEGYHÁZA SE

Érkezett: Pintér Tamás (Lőkösháza KSK), Ulrich Péter (Körösladány MSK),

Távozott: Kurta Lajos (Sarkadi KLE), Kurta László (Sarkadi KLE),

LŐKÖSHÁZA KSK

Érkezett: Rotár Péter (Békéscsaba UFC), Dudás Sándor (Kunágota TE), Kopács Zsolt (Elek LE), Németh Martin (Medgyesbodzás-Gábortelep SE),

Távozott: Tapasztó Róbert Sándor (romániai, Kisiratos), Miklós Tibor (romániai, Kisiratos), Németh Attila Rudolf (romániai, Kisiratos), László Norbert Márton (romániai, Kisiratos), Lantos Máté Zoltán (Kevermes SE), Bálint Dávid (Orosháza FC?), Pintér Tamás (Kétegyháza SE),

MEZŐKOVÁCSHÁZI TE

Érkezett: Hrabovszki Zoltán (Szeghalmi FC), Balázs József (Orosháza FC), Németh Dániel (Kondorosi TE), Benyoda Mihály (Kaszaper FC), Megyeri János (Hódmezővásárhelyi FC U19),

Távozott: Patyi József István (Mezőhegyesi SE), Bozsó Zsolt (Kaszaper FC), Pilán Richárd (Dombegyház NSE), Bessenyei Krisztián (abbahagyta),

SARKADI KLE

Érkezett: Kocsis Zoltán (vezetőedző), Kurta Lajos (Kétegyháza SE), Kurta László (Kétegyháza SE), Sós Bence (újrakezdte), Takács László (újrakezdte), Ruzsa Richárd (Okány KSK), Drágos Mihály (Kötegyáni SK), Iszáka István (Kötegyáni SK), Szabó Zsolt (Kötegyáni SK), Molnár József Gábor (Kötegyáni SK), 

Távozott: Csepregi György (vezetőedző), Balla Bence (Elek LE), Cser Tamás (abbhagyta), Medve István (abbahagyta), Szőke Imre (abbahagyta), Kiss Roland (abbahagyta), Vass Lóránt (abbahagyta), Kiss Róbert Richárd (Okány KSK), Kádár László (Körösladány MSK), 

ÚJKÍGYÓS FC

Érkezett: Zsiros György (vezetőedző), Tóth Pál (külföldi munkavállalásból),

Távozott: Czifrák András (játékos-edző, SK Altheim AUT), Csatlós Attila (külföldi munkavállalás), Dobroczki János (visszavonult), Kamarás Zsolt (abbahagyta), Kocziha Róbert (abbahagyta), Pataki Lajos (Kétegyháza SE),

VÉSZTŐI SE

Érkezett: Molnár Tamás (vezetőedző), Szombati Roland (Veteriner-Túrkeve VSE), Metzger Tamás (új igazolás),

Távozott: Sáfián Imre (vezetőedző), Komáromi József (Szeghalmi FC), Lázár Sándor (Okány KSK), 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!