fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
Cikkek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Rajt előtti csabai helyzetkép

   

Az új évadban(is) a feljutás a cél

Jávor Péter/Békés Megyei Sport Extra

A hét végén megkezdődik a pontvadászat a hazai labdarúgó NB II-ben. Tavaly még két csoportban 16-16 csapat küzdött a végső helyezésekért, idén ádázabb csata várható a feljutásért és a helyezésekért, a kiesés elkerüléséért, hiszen a 2013—2014. évi bajnokságban egycsoportos lesz a másodosztály mezőnye – összesen 16 csapattal.


A lila-fehérek hátsó alakzatát is merőben új emberek alkotják majd

Fotó: Rajki Judit/oroscafe.hu

Fegyelmi határozatok

FOCIEXTRA   

Eltiltások, idézések, pénzbüntetések

FOCIEXTRA

Tucatnyi játékos kapott egy vagy kétmeccses eltiltást az új bajnoki idény első heti fordulójában kiállított labdarúgók közül, további hármat pedig szeptember 10-ig „száműzött” a pályákról az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága (FEB). Az augusztus 13-i ülés részletes határozatai.

Esély(l)es

FOCIEXTRA   

Heti kommentár

FOCIEXTRA

A második kör meccseire kerül sor péntektől a megyei labdarúgás első két vonalában, a harmadosztály A-jelű csoportjában pedig most kezdődik a szezon. Szokásunkhoz hűen, minden meccsről távirati tömörségbe foglalt kommentárral próbálunk útmutatást nyújtani olvasóinknak.

A Rákóczi játékosaira komolyabb meccs vár Kondoroson, mint a „prológ” során

Fotó: Melega Krisztián/oroscafe.hu

Staféta

FOCIEXTRA   

A forduló szakmai szemmel

FOCIEXTRA

A staféta rovat lényege, hogy minden forduló történéseiről elmondja a véleményét valamelyik csapat trénere, aki azután tovább passzolja a képzeletbeli labdát egy kollégája számára. Az új bajnokság első heti értékelésére Sáfián Imrét (Szeghalom) és Ölei Dezsőt (Mezőkovácsháza) kértük, akik Boros Tibornak (Füzesgyarmat), illetve Pisont Andrásnak (Békésszentandrás) adta át a váltóbotot.

Ki milyen meccset vezet?

FOCIEXTRA   

Játékvezető és asszisztens küldés

FOCIEXTRA

A megyei I. és II. osztály felvezetését követően immár a felettes NB-s, valamint a megyei III. osztályú bajnokságok is bekapcsolódnak a hétvégi labdarúgó programba. A megyei sípmestereket ez utóbbi érinti plusz feladatként. A játéknap legérdekesebb párharcának ígérkező, előrehozott kondorosi találkozó a mezőberényi Mihálik Pálnak jutott „osztályrészül”, a második vonal kiemelkedő derbijén pedig Benyovszki Zoltán működik közre Vésztőn.

Magyar Kupa összefoglaló

FOCIEXTRA   

Rendőrök mentették a játékvezetőket

FOCIEXTRA

Fekete vasárnapjuk volt a Magyar Kupában érdekelt megyei együtteseknek, amelyek számára kivétel nélkül az országos főtábla jelentette a sorozat végállomását. A második kör párosítását így már csak az előző nap biztos győzelmet arató Előre SE várhatja.


Kétszer ünnepelhettek gólt a kovácsháziak, de a végén ez is kevésnek bizonyult

Fotó: mezokovacshazite.gportal.hu

Gyermekfoci

FOCIEXTRA   

Erzsébet-ligeti táborlakók

FOCIEXTRA
Gyermek labdarúgók zsivaja töltötte be a szarvasi Erzsébet-ligeti sporttelepet, illetve a szomszédos gyermektábort. A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága itt tartotta nyári tehetségkutató táborát, amelynek keretében 12-13 éves focipalánták gyakoroltak ideális körülmények között, kétszer négy napon keresztül. Belvon Attila, a Bozsik-program szakmai igazgatója a részletekbe is beavatott bennünket.

Táborzáró közös felvétel

Esély(l)es

FOCIEXTRA   

Heti kommentár

FOCIEXTRA

Új éj, új tét, új remények. Pénteken két mérkőzéssel megkezdődnek a 2013–14-es évi megyei labdarúgó-bajnokságok küzdelmei. Az I. osztályban nyomban egy nagy nézettséget ígérő rangadót is rendeznek: a legutóbbi ezüstérmes Csabacsűd otthonába az újra meghatározó szerepre készülő Kondoros látogat. Szokásunkhoz hűen, távirati tömörségbe foglalt kommentárral próbálunk útmutatást nyújtani olvasóinak, az aktuális találkozókról.


A kovácsháziak és az elekiek a kupakötelezettség miatt kissé megkésve kezdik a bajnokságot. Az MTE háza táján újra a feljutás igényével rajtolnak el, az újonc pedig joggal pályázik a mezőny első felébe

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

„Húzós” lesz az őszi idény

FOCIEXTRA

A keretben végbement nyári változások alapján nem néz könnyű évad elé a jaminai labdarúgócsapat. Az erzsébethelyieknek tavaly is akadtak gondjaik év közben, de akkor még felkúsztak a mezőny második harmada élére. Most ezzel bizonyára látatlanban is kiegyeznének.


A jamnaiaktól több meghatározó ember távozott, vagy állt le

Ki milyen meccset vezet?

FOCIEXTRA   

Játékvezető és asszisztens küldés

FOCIEXTRA

A szezon prológja előtt állnak a viharsarki sípmesterek, hiszen ezen a hétvégén egyelőre csupán a megyei I. és II. osztályban rendeznek fordulót, az igazi dömping még várat magára. A mindig nagy érdeklődésre számot tartó térségi derbi Csabacsűdön az orosházi Gyuga Zsoltnak jutott, míg a második vonal újkígyósi szomszédvári csatáján az eleki Szűcs Zsolt működik közre.


Íme a teljes heti program:

Rajt augusztus 27-28-án

FOCIEXTRA   

Őszi megyei kupanaptár

FOCIEXTRA

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészült a 2014–15-ös évi labdarúgó Magyar Kupa megyei első selejtező fordulója párosítása. Az augusztus 28-i játéknapon 28 párban lesznek mérkőzések. A párharcok továbbjutói mellé csatlakozik majd az országos táblán érdekelt Elek és Mezőkovácsháza, valamint a két NB III-as gárda, a Várfürdő-Gyulai TFC és az Orosháza FC, így alakul ki a 32-es mezőny. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lép tovább, a második fordulót szeptember 11-én bonyolítják le.

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Csapatra való játékos távozott

FOCIEXTRA

Csapatra való játékosát veszítette el a Gyomaendrődi FC megyei I. osztályú együttese, amelynek irányítását Árgyelán János vette át.


A teljesen átalakuló védelemben Mracskó Dávid jelentheti az állandóságot

Fotó: Rajki Judit/oroscafe.hu

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Előrelépést terveznek Csorváson

FOCIEXTRA

Tehetséges orosházi fiatalokkal és rutinos helyi játékosokkal erősítette meg sorait a nyári felkészülési időszakban a Csorvás SK együttese, amely szeretné túlszárnyalni a legutóbbi, meglehetősen szerénynek nevezhető 13. helyet.


Kecskeméti Sándorra változatlanul meghatározó szerep vár

Fotó: mezokovacshazite.gportal.hu

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Az uborkaszezont dinnye követte

FOCIEXTRA

Szerényebb tervekkel várják az előttünk álló évet az újkígyósi labdarúgók. Az okok az edzéslátogatottságban és a szűkös keretben keresendők.


A védelem megérezheti Kocziha Róbert hiányát

Fotó: mezokovacshazite.gportal.hu

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Elölről kezdenek mindent

FOCIEXTRA

Némi élccel élve, a sarkadi szurkolók az utóbbi idők folyamán hozzászoktak ahhoz, hogy a bajnokság első meccsén illedelmesen megtudakolják egymástól: milyen színű szerelésben vannak a kedvenceik. Az öltözőben ugyanis minden átigazolási időszakban komoly átrendeződés zajlik, ami alól a nyári szünet sem volt kivétel.


A tavaszi csapat már a múlté

Fotó: Babák Zoltán

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

„Csibész” és csapata nem adja alább

FOCIEXTRA

Aki valamilyen szinten ismeri Ekker Attilát, az tudja róla, hogy maximalista ember. Ha fociról van szó, akkor meg pláne. Mindig, mindenből a lehető legtöbbet akarja kihozni, a maga sajátos stílusában.


Juhász Patrikra az új csapatban is fontos szerep hárul

Fotó: mezokovacshazite.gportal.hu

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

A képességekkel nincs gond

FOCIEXTRA

Az idén egycsoportossá zsugorodott labdarúgó NB II-ben Békés megyét már csak egy alakulat, a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE képviseli. A legutóbb a dobogó harmadik helyén záró lila-fehérek kerete alapos vérfrissítésen esett át.

Pozsár Gábor képviseli az állandóságot Komjáti András csapatában

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Tartós tagságit szeretnének

FOCIEXTRA

A stabil bennmaradás kiharcolása lesz a célja a megyei I. osztályú bajnokságban újonc körösladányi csapatnak. A sárrétiek tavaszi keretéhez kilenc játékos csatlakozott, miközben heten távoztak.


Kovács Dániel (feketében) ősszel is stabil pont lesz a ladányi csapatban

Fotó: Babák Zoltán

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA   

Idén is domináns csapatot akarnak

FOCIEXTRA

Helyi erőkből frissítette fel keretét a Füzesgyarmati SK. A megyei I. osztályú bajnokság negyedik helyezett csapatából mindössze ketten távoztak, ellenben hárman kezdték újra a játékot, ráadásul hosszabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok is felépültek.


A megyei válogatottba meghívott játékosokra a klubcsapatban is főszerep hárul

Felkészülni, vigyázz, rajt

FOCIEXTRA - K. F.   

Toborzó utáni helyzetkép

FOCIEXTRA

Bő egy héttel ezelőtt nem mindennapi felhívást tett közé az NB II-ből kiesett OFC vezetősége. Az átszervezés miatt harmadosztályba kipottyant társaság vezetősége a játékoskeret drasztikus csökkenése miatt toborzásba kezdett, s olyan – elsősorban fiatal – futballisták jelentkezését várta, akik képesek lehetnek megfelelni az NB III-as követelményeknek.

A tavalyi hírmondók: Szabó Norbert és Bordás Dániel

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!